Video

Trailer actiekomedie 'Welcome to Acapulco' met MIchael Madsen

Als je naar New Mexico gaat, zorg er dan wel voor dat je niet per ongeluk in het echte Mexico belandt!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jan-Peter Rook om 21:01 in Video
De nieuwe actiekomedie Welcome to Acapulco gaat over een man die voor zijn werk naar New Mexico moet. Op het vliegveld komt hij een vriend tegen en een paar drankjes te veel zorgen ervoor dat hij per ongeluk in het echte Mexico terechtkomt, in Acapulco om precies te zijn. Voor hij het weet, wordt hij achterna gezeten door machtige criminelen, dodelijke huurmoordenaars en de FBI. De trailer is nu te bekijken.


Game-ontwikkelaar Matt Booth (Mike Kingsbaker) dacht in New Mexico zijn nieuwste spel te laten zien tijdens de Video Game Awards, maar dit gaat dus helemaal mis. Nu zit iedereen achter hem aan omdat hij in het bezit zou zijn van een mysterieus pakje dat hij het land zou hebben binnengesmokkeld. Matt weet echter niet over welk pakje die criminelen en de FBI het hebben. Hij besluit de handen ineen te slaan met een stoere en knappe femme fatale om een complot te ontrafelen dat niet alleen Amerika, maar de hele wereld op z'n kop zou kunnen zetten.

Welcome to Acapulco is afkomstig van de Cubaanse regisseur Guillermo Iván (Bolaetrapo, Blue Family, Habana Instant). De cast bestaat naast Michael Madsen ook nog eens uit William Baldwin, Bradley Gregg, Ana Serradilla, Ana Layevska, Zach Rose, Guillermo Garcia, Maria Elena Heredia en Loris Curci.

De film komt in de States in het voorjaar uit. Over een Nederlandse bioscooprelease is niets bekend.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair