Algemeen

Opvallende details nieuwe 'Terminator'-film

Arnie ook als mens te zien.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Eind dit jaar verschijnt er een zesde Terminator-film en deze gaat aansluiten op Terminator 2: Judgment Day uit 1991. James Cameron is dit keer de producent en hij sprak met Yahoo Entertainment en IGN en gaf enkele opvallende, duistere details prijs.

"We noemen deze Terminator: Dark Fate. Dat is op dit moment onze werktitel," aldus Cameron. Ook maakte hij duidelijk dat hij alleen betrokken is bij een Terminator-film als ook Arnold Schwarzenegger een rol heeft.

Ook als mens
En dat Schwarzenegger terugkeert, maakte de nodige setfoto's al duidelijk. Cameron verklaarde dat we in de nieuwe derde Terminator-film Arnie opnieuw zien als een andere, slechtere T-800. Ook zien we hem als het mens waarop de iconische Terminator is gebaseerd. "Arnold is terug en hij is slecht en hij is een andere Terminator dan je eerder hebt gezien," zei Cameron.


Sarah Connor
"Fans willen haar opnieuw zien, en ze zullen zien wat de tijd en de tragische gebeurtenissen met haar hebben gedaan,"[/i] vertelde Cameron over Linda Hamiltons personage Sarah Connor. Volgens de uitvoerend producent zal ze een bikkelharde rol hebben in "een waarin vrouwen centraal staan."

Vanaf 31 oktober moet "Terminator: Dark Fate" van Deadpool-regisseur Tim Miller in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ajleppink

Avatar

Ik ben wel benieuwd.

SeanDeNiro

Avatar

Hij wordt dus weer de Terminator uit het eerste deel. Jammer dat de focus op vrouwen wordt gelegd, hopelijk doet het geen afbreuk op het verhaal.

Devenace

Avatar

Dark fate, dus is het mogelijk dat deze film gewoon halfverwege T2 erin springt en het een totaal andere wending geeft, aangezien het tijdreizen tot de normaalste zaak van de wereld hoort.
Bad Arnie feeding Edward Furlong meth waka flocka and lots of hamburgers...
On a serious note, ik ben nieuwsgieriger geworden.

Zembo

Avatar

Tim Miller + James Cameron. Laat deze maar komen. Heb er zin in.

Gigan72

Avatar

99% kans dat deze film een epic fail gaat worden en dat dan het Terminator universum echt dood is .. ( niet dat er nu nog veel leven in zit.)
Ik denk ook dat de Terminator zijn beste tijd heeft gehad.. jammer maar het is zo.

ridjieddo

Avatar

+1 Gigan
Ik vind Terminator Salvation overigens aardig te pruimen. Alleen die laatste Terminator is echt een gedrocht.

krisiz

Avatar

1 en 2 waren gruwelijk, 3 werd al meer mwoa, Salvation ging aardig de goede kant op en Genysis was een X-men film in het Terminator universum. En dat paste mijns inzien totaal niet.

Laat deze maar komen, slechter kan het niet meer worden

Frietgezicht

Avatar

Deel 1 vind ik een saaie zit. Deel 2 maybe de beste actiefilm ooit gemaakt. Daarna matig tot slechte films.

Als ze net als met de laatste Halloween gewoon met een aardig/goed vervolg komen ben ik al tevreden. Het is maar wat mensen verwachten.

Artificialis

Avatar

Schwarzenegger speelt weer een vijandige Terminator? Dat is interessant. Waarom er zo nodig een menselijke variant van hem in de film moet zitten begrijp ik niet. Maar zoals Zembo al zegt, Tim Miller + James Cameron is geen verkeerde combinatie.

Goku32

Avatar

Ik sla deze over dit word een slechte film, wel jammer want deel 1 en deel 2 waren geweldig. Dus deze sla ik over

Decepticon

Avatar

Schwarzenegger eindelijk weer als vijandige Terminator, dat wil ik zo graag weer zien, dat is één van de aspecten wat imo de eerste film beter maakt dan de tweede.

Dat hij straks ook te zien is als de mens waarop de T800 is gebaseerd, is iets wat veel mensen al jaren opperen als idee.
Ik ben benieuwd.

Mav Damian

Avatar

Alleen deel 1&2 gekeken. Deel 1 was goed, deel was next level. Robert Patrick als T1000 was/is 1000× beter dan Schwarzenegger als slechterik dus begrijp niet waarom ze Schwarzenegger hem terug als slechterik brengen.

STYD

Avatar

Dark fate klinkt voor geen meter. Dit hadden ze al jaren eerder moeten doen, Arnie is nu veel te oud en dat ga je gewoon merken.

Sunspot

Avatar

Klinkt goed, ben blij te lezen dit Smiley face.

Verwacht echt veel van de wars ook, net als in deel 1 en 2. Gewoon angst!

Leuk ook dat Cameron echt probeert ervoor te zorgen dat Arnold weer aangenomen wordt in de Terminator films.

Bij Genesys had Cameron ook een goed woordje gedaan voor hem, uitgelegd ook dat Terminators verouderen

Sunspot

Avatar

@Artificialis

DAt staat in het bericht, veel speculaties en zo ook erover op fora etc. Maakt het nog leuker, bevestigd dat de T800 op Arnie is gebaseerd Smiley face.

Kan je coole scenes mee krijgen, gaat helemaal terug wat geschiedenis van Terminator betreft.

Hoewel er wel een deleted scene was in T3, was meer komisch, maar werkte wel, weet niet of je die hebt gezien

Maac

Avatar

We gaan dus weer een bejaarde T-800 zien. Misschien dat iedereen een stijve krijgt van Schwarzenegger omdat ‘ie ooit glorieus was als Terminator.
Dan heb je dus echt weinig fantasie als filmmakers en als publiek een kinderhandje.

Sunspot

Avatar

^

Is meer omda tArnold gewoon cool is, volg hem eens op Instagram bijv.

Is gewoon een charismatische gast, houd van acteren, films, doet ook veel goeds.

Speelt denk ook mee, maar idd, denk vooral om vroeger. Beetje wat James Cameron zelf zegt.

Goku32

Avatar

Maac het is een Terminator he een robot. Waarom word het dan een bejaarde Terminator denk wel dat ze er iets op bedacht hebben. Ben daar wel benieuwd naar puur omdat Arnie weer slecht word. Maar deze ga ik niet in de bioscoop checken.

Master Of Films

Avatar

+1 ridjieddo
Ik heb geen hoge verwachtingen (en dat is maar goed ook).

Centauri

Avatar

Als je de attractie film en de serie mee telt is het de 8ste. Dus Dark F8

Monojaxx

Avatar

Deel II is gewoon zo goed door het gebruik van de T-1000. Mager mannetje, koude blik en toch zo bedreigend. Ik denk dat dat een hele goede zet was. Bij 3 ging het al mis door een hybride metaal geraamte/liquid metal te gebruiken. Alsof je een stap terug doet naar een vorige versie. En dan ook nog een vrouw met een vlammenwerper. Nee, dat gaat hem niet worden. De T-1000 uit Genysis was echt een Moetje en had totaal niet dat bedreigende uit die van deel 2.

Sunspot

Avatar

^

Robert Patrick was beste casting. Echte dreiging, gevoel dat je continu op je hoede moest zijn voor iets onverwoestbaar zowat.

Net als in deel 1.

Dat mis ik gewoon na deel 2 teveel. Deel 3 was niet slecht, maar er was geen echte dreiging.

Een robot die nooit moe wordt, continu doorgaat, altijd achter je aan blijft gaan en je het als mens (zelfs met oudere robot, deel 2) moeilijk, zeer moeilijk kan uitschakelen.

Dat miste gewoon in delen na deel 2.

Joslyn

Avatar

Overigens Genisys onlangs voor het eerst gezien op tv. Het eerste gedeelte wat zich in 1984 afspeelt vond ik supertof. Ik dacht hoe kan iedereen dit nou slecht vinden? Maar daar zorgt de rest van de film dus voor.
Als ze met Dark Fate 1 idee goed uitwerken kan het een goede film worden maar als ze weer 20 concepten in 1 film proppen wordt het een flop.

Sunspot

Avatar

^

Het lag niet aan Arnie, film was gewoon te soft, Emilia Clarke totaal niet geloofwaardig als Sarah Connor. Jay Courtney was ook niet veel soeps als Reese.

En die T3000 had meer in echte vorm moeten zijn, was zo vet, maar veel te veel in menselijke vorm te zien.

Normaal zou dat niet uitmaken als je de jonge Robert Patrick hebt Smiley face

NieuwsFilm

meest populair