Opvallende details nieuwe 'Terminator'-film

Arnie ook als mens te zien.

Eind dit jaar verschijnt er een zesde Terminator-film en deze gaat aansluiten op Terminator 2: Judgment Day uit 1991. James Cameron is dit keer de producent en hij sprak met Yahoo Entertainment en IGN en gaf enkele opvallende, duistere details prijs.

"We noemen deze Terminator: Dark Fate. Dat is op dit moment onze werktitel," aldus Cameron. Ook maakte hij duidelijk dat hij alleen betrokken is bij een Terminator-film als ook Arnold Schwarzenegger een rol heeft.

Ook als mens
En dat Schwarzenegger terugkeert, maakte de nodige setfoto's al duidelijk. Cameron verklaarde dat we in de nieuwe derde Terminator-film Arnie opnieuw zien als een andere, slechtere T-800. Ook zien we hem als het mens waarop de iconische Terminator is gebaseerd. "Arnold is terug en hij is slecht en hij is een andere Terminator dan je eerder hebt gezien," zei Cameron.


Sarah Connor
"Fans willen haar opnieuw zien, en ze zullen zien wat de tijd en de tragische gebeurtenissen met haar hebben gedaan,"[/i] vertelde Cameron over Linda Hamiltons personage Sarah Connor. Volgens de uitvoerend producent zal ze een bikkelharde rol hebben in "een waarin vrouwen centraal staan."

Vanaf 31 oktober moet "Terminator: Dark Fate" van Deadpool-regisseur Tim Miller in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair