Algemeen

Gave posters, trailer en website 'Captain Marvel'!

En een wel erg coole 90-website voor de Marvel-film!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 08:36 in Algemeen
Over een kleine maand verschijnt de volgende film in het Marvel Cinematic Universe in de bioscoopzalen. De hoofdrol in Captain Marvel wordt gespeeld door Brie Larson. Op onderstaande nieuwe affiches krijgt zij uiteraard de meeste aandacht. Ook zijn er een nieuwe Japanse trailer en een gave officiële website onthuld.

Coole jaren 90-achtige website!
Als eerste de website. Als je naar www.marvel.com/captainmarvel gaat, dan land je op een website die helemaal is opgemaakt in de stijl van websites die in de jaren 90 verschenen. Dit uiteraard omdat de film grotendeels in 1995 afspeelt.

Drie affiches
De eerste poster komt van ODEON Cinemas die hiermee een eigen affiche heeft voor in hun theaters. De tweede en derde zijn door Marvel Studios verspreid en we zien Larson in haar bekende pak, en met haar mohawk.


Trailer en tv-spot
En hieronder een nieuwe tv-spot en trailer voor de film van Anna Boden en Ryan Fleck, te zien vanaf 6 maart!
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Nice! Er is dit weekend trouwens ook een first-look van Dumbo uitgekomen en... tromgeroffel... we hebben beelden van een BLAUWE genie in Aladdin!

Decepticon

Avatar

Gave posters.

Waar blijft trouwens de de beloofde terugkeer van "off-topic"? Er vroeg laatst ook al iemand naar, maar we zien er niks van. Is dat zo moeilijk om dat halverwege of aan het einde van elke middag te plaatsen?

Xenolicker

Avatar

Er is ook een speelpoes van Captain Marvel opgedoken waar blauwe tentakeltjes uitkomen...

ZaphodBeeblebrox

Avatar

^ wauw, daar heb ik allerlei uiteenlopende beelden van in mijn hoofd. Geeneen ervan is leuk...

GreenHornet

Avatar

Een film voor poezen en katten lief hebbers

nieuwslaatste nieuws

meest populair