Celebrity

'Orlando Bloom is een beetje een hoarder'

Aldus zijn vriendin Katy Perry in een recent interview.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 10:56 in Celebrity
Hollywoodster Orlando Bloom (Salazar's Revenge, Romans) blijkt nogal een sloddervos te zijn, zo onthulde zijn vriendin Katy Perry onlangs in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Paper. Bloom schijnt maar moeilijk afscheid te kunnen nemen van zijn oude spullen.

Acteur Orlando Bloom (42) en zangeres Katy Perry (34) hebben al ruim twee jaar een knipperlichtrelatie. Sinds kort wonen de twee tortelduifjes ook samen. Een journalist van Paper vroeg Perry in het interview één negatieve eigenschap te noemen van haar nieuwe huisgenoot. Haar antwoord? Het blijkt dat Bloom behoorlijk slordig is en de neiging heeft allerlei oude rommel te bewaren.

Afscheid nemen bestaat niet
"Orlando weet geeneens dat ik zijn oude toilettas heb weggegooid toen hij weg was", onthult Perry in het blad. Bloom schijnt dus maar moeilijk afscheid te kunnen nemen van zijn oude spullen. "Ik had een nieuwe toilettas voor hem gekocht als kerstcadeau, maar hij wilde zijn oude per sé bewaren in een la, omdat hij die al tien jaar had", legt ze uit. "Daar heb ik dus een stokje voor gestoken".

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Desondanks biecht Perry op dat zij zelf ook niet altijd even netjes is. "Het is makkelijk om vrijgezel te zijn, omdat dan niemand klaagt over je spullen", vertelt de zangeres. Het samenwonen met een ander is volgens Perry een goede spiegel. "Als je samenwoont met je partner, moet je elkaar simpelweg bepaalde lessen leren".

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Speelt bloom world of warcraft waar hij lid van the horde is of is hij volgens Katy Perry een 'hoarder'?

horizon

Avatar

In het Nederlands hamsteraar of verzamelaar.
;)

ridjieddo

Avatar

@horizon: Kritiek geven op taalfouten is not done. Filmtotaal is namelijk een digitale buurthuis gerund door liefhebbers en semi-profs. Soms moet een artikel vlug in de trein geschreven en gepubliceerd worden en dan kan het voorkomen dat een spellings- of grammaticafout er tussendoor glipt. *sarcastisch knipoog emoji

Ereptile

Avatar

FOR THE HOR-... oh Hoarder haha! Moet eerlijk toegeven dat ik dat ook wel ben.

Devenace

Avatar

Sommige mensen zijn opgegroeit dat als ze iets kopen ze het houden tot het versleten is.

Sommige mensen zijn opgegroeit met als ze iets kopen en het “beu” zijn, ze na een week weer iets anders kopen.

Al win je 30 miljoen, moet je dan gelijk een auto van 2 ton kopen? Wordt je mindstate verandert door je welvarend bezit, in hoeverre ben je dan jezelf en heb je echt zelf controle.

Denk dat we hierbij wel filosofisch kunnen concluderen dat Bloom nooit een extreme uitspatting zal doen in zijn carriëre.

En we binnenkort wel weer wat van Katy kunnen verwachten buitenom een kort ggz kopje.

nieuwslaatste nieuws

meest populair