'Orlando Bloom is een beetje een hoarder'

'Orlando Bloom is een beetje een hoarder'

Aldus zijn vriendin Katy Perry in een recent interview.

Hollywoodster Orlando Bloom (Salazar's Revenge, Romans) blijkt nogal een sloddervos te zijn, zo onthulde zijn vriendin Katy Perry onlangs in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Paper. Bloom schijnt maar moeilijk afscheid te kunnen nemen van zijn oude spullen.

Acteur Orlando Bloom (42) en zangeres Katy Perry (34) hebben al ruim twee jaar een knipperlichtrelatie. Sinds kort wonen de twee tortelduifjes ook samen. Een journalist van Paper vroeg Perry in het interview één negatieve eigenschap te noemen van haar nieuwe huisgenoot. Haar antwoord? Het blijkt dat Bloom behoorlijk slordig is en de neiging heeft allerlei oude rommel te bewaren.

Afscheid nemen bestaat niet
"Orlando weet geeneens dat ik zijn oude toilettas heb weggegooid toen hij weg was", onthult Perry in het blad. Bloom schijnt dus maar moeilijk afscheid te kunnen nemen van zijn oude spullen. "Ik had een nieuwe toilettas voor hem gekocht als kerstcadeau, maar hij wilde zijn oude per sé bewaren in een la, omdat hij die al tien jaar had", legt ze uit. "Daar heb ik dus een stokje voor gestoken".

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Desondanks biecht Perry op dat zij zelf ook niet altijd even netjes is. "Het is makkelijk om vrijgezel te zijn, omdat dan niemand klaagt over je spullen", vertelt de zangeres. Het samenwonen met een ander is volgens Perry een goede spiegel. "Als je samenwoont met je partner, moet je elkaar simpelweg bepaalde lessen leren".

NieuwsFilm

meest populair