Nieuwe Batman: Chriss Pratt, Scott Adkins of Robert Pattinson?

Nieuwe Batman: Chriss Pratt, Scott Adkins of Robert Pattinson?

Gekkigheid en geruchten rond nieuwe Dark Knight!

Afgelopen weekend plaatsten we nog de namen van vijf acteurs die volgens de uitkomst van een poll de Batman-rol van Ben Affleck (Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad) kunnen overnemen. Jake Gyllenhaal eindigde op de eerste stek, maar online zweven nu een paar opmerkelijke, misschien niet al te serieuze kandidaten.

Scott Adkins
De eerste is Scott Adkins, bekend van kleine rollen uit grote titels als Zero Dark Thirty, Doctor Strange en X-Men: Origins: Wolverine. De acteur maakte een video waarmee hij een open sollicitatie stuurt voor de rol. Wat hij exact met de video heeft gedaan, is niet duidelijk. Maar de beelden zijn nu wel online verschenen / gelekt.


Chris Pratt
De naam van Chris Pratt, bekend uit Guardians of the Galaxy en Jurassic World: Fallen Kingdom, wordt door online wedkantoren aan de cape van de Dark Knight gekoppeld. De acteur hoorde dit via MTV en reageerde: "Dat wist ik niet. Kun je daarop wedden? Wauw. We zouden er genoeg op moeten gokken om zo de film te financieren. En dan zouden we een waardeloze Batman-film maken die maar nul procent krijgt op Rotten Tomatoes."

Robert Pattinson
Volgens Revenge of the Fans is Robert Pattinson, bekend van zijn rollen in de The Twilight Saga en High Life, een serieuzere kandidaat. Maar er was nog een veel langere lijst beschikbaar, want ook Ansel Elgort, Dylan O'Brien, Logan Lerman, Noah Centineo, Jack O'Connell, Kit Harrington, Aaron Taylor-Johnson en Richard Madden zouden in overweging worden genomen voor de rol...

Recent werd duidelijk dat The Batman van regisseur Matt Reeves in de zomer van 2021 in de bioscoop moet verschijnen. Weet jij nog een (niet zo serieuze) acteur die de rol zou moeten gaan spelen?

NieuwsFilm

meest populair