Algemeen

Dodelijke nieuwe poster 'Pet Sematary'

De Stephen King-verfilming ziet er goed uit!

door Jim Pedd om 15:04 in Algemeen
Er is een gave nieuwe poster vrijgegeven voor Pet Sematary. Die belooft een behoorlijk duistere Stephen King-verfilming, die overigens geregisseerd wordt door Dennis Widmyer en Kevin Kolsch. De one-sheet onthult wel iets van het plot, en zou een spoiler kunnen zijn.

Op de poster, die je onderaan dit bericht zult vinden, zien we hoe Ellie Creed (Jeté Laurence) uit de grond kruipt, en dus weer tot leven komt. Het beeld is dus een beetje een spoiler.

Het verhaal
Pet Sematary is gebaseerd op het gelijknamige boek van horrorschrijver Stephen King. Rollen zijn er voor Jason Clarke en Amy Seimetz als Louis en Rachel Creed. Verder is John Lithgow Jud Crandall. Hier de synopsis:

Pet Sematary volgt Dr. Louis Creed, die, nadat hij samen met zijn vrouw Rachel en hun twee jonge kinderen van Boston naar Maine op het platteland verhuist. Hij ontdekt daar een mysterieuze begraafplaats, die diep in de bossen ligt, maar vlakbij het nieuwe huis van de familie. Als tragedie toeslaat, wendt Louis zich tot zijn ongewone buurman Jud Crandall, wat leidt tot een kettingreactie die een onvoorstelbaar kwaad op de wereld loslaat, met onvoorziene gevolgen...

Vanaf 4 april in de bioscoop.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lamoteg

Avatar

Dus toch beetje anders dan eerste film

Goku32

Avatar

Vette film, kijk uit naar deze film, meschien Is dit wel een goeie remake film

Monojaxx

Avatar

@lamoteg

Wat is er anders aan?

Toppie

Avatar

Het zal wel net zo,n tegenvaller zijn als de laatste IT
Zou net even anders wezen...
Maar was ok,op een klein ding na anders!
Maar flop
Nee ik verwacht hier ook niet veel van.

Hendrik de Kijzer

Avatar

Monojaxx " Wat is er anders aan? "


De dochter gaat dood, in plaats van de zoon. Toch wel een groot verschil. Nu krijgen we een griezelig meisje in een slaapkleding met een masker.

nieuwslaatste nieuws

meest populair