Opvallende cameo in 'Shazam!'

Opvallende cameo in 'Shazam!'

En de speelduur is bekend.

Warner Bros. en DC Comics hebben de campagne rond Shazam! in intensiteit flink opgevoerd. Met als gevolg heel wat omschrijvingen van twintig minuten aan materiaal, maar ook wat kleine nieuwtjes.

Vandaag is niet alleen de speelduur bekend geworden, maar ook iets nieuws gebleken rond een welbekend personage in de film van regisseur David F. Sandberg. In de DCEU-film vertelt hij het verhaal van Billy Batson (Asher Angel), die door het magische woord SHAZAM! te roepen verandert in de superheld... Shazam (Zachary Levi).

Twee uur
Om dat verhaal te vertellen, gebruikt Sandberg ongeveer twee uur. Dat bevestigt producent Peter Safran aan de site Screen Rant. Safran liet tijdens het gesprek weten dat de film ruwweg twee uur zal gaan duren. Dat betekent dat de komische film niet al te veel tijd in beslag gaat nemen en vermoedelijk behoorlijk efficiënt is.

Afgezien daarvan is er nog via ComicBook Nation het verhaal dat Henry Cavill een cameo op heeft genomen. De vraag is even of die cameo uiteindelijk wel te zien zal zijn, en als die te zien is, op welke manier. Naar het schijnt is aan het testpubliek een versie vertoond waarin wel een Superman-cameo zit, maar zonder beeld van het gezicht van Cavill.

Of het materiaal in de uiteindelijke film zit, merken we snel, want Shazam! is vanaf 5 april in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair