Nieuwe personages 'Frozen 2' onthuld

Nieuwe personages 'Frozen 2' onthuld

We hebben wat mooie screenshots uit de trailer gemaakt!

Gisteren was er dan eindelijk de eerste trailer van Disney-film Frozen 2. Wederom regisseren Chris Buck en Jennifer Lee dit nieuwe avontuur. Alhoewel de trailer ons weinig vertelt over het verhaal, biedt deze wel al de eerste blik op de bekende personages en twee nieuwelingen.

Frozen 2 heeft nog geen uitgebreide synopsis gekregen van Disney. De animatiefilm laat in elk geval zien dat Elsa (Idina Menzel), Anna (Kristen Bell), Kristoff (Jonathan Groff) en Olaf (Josh Gad) diep de magische bossen van Arendelle intrekken op zoek naar de waarheid over een eeuwenoud mysterie van hun koninkrijk. Daarbij ontmoeten ze twee nieuwelingen, wiens stemmen ingesproken worden door Evan Rachel Wood en Sterling K. Brown.

Elsa doet magisch
Het eerste beeld dat we voor je hebben is van Elsa die weer magisch bezig is. Ditmaal probeert ze op geheel eigen wijze golven te berijden. Daarvoor laat ze delen van het water bevriezen. Maar makkelijk gaat dat niet en in de trailer zien we maar liefst drie pogingen om over een golf heen te rennen. Dit is ook meteen het grootste deel van de trailer.

Bekijk de afbeelding
Anna is geschrokken
Dan is er nog een kort stukje te zien waarin we een geschokte Anna zien. Ze rent naar het balkon van het paleis en we zien allerlei magische objecten in de lucht hangen. Wat het zijn is niet duidelijk, maar ze zullen vermoedelijk iets te maken hebben met het mysterie dat centraal staat in de film.

Bekijk de afbeelding
Heldhaftige Kristoff
Dan is er nog een shot van Kristoff die op zijn eland rijdt. Heel lang duurt dit materiaal niet, maar duidelijk is dat hij boos is en ergens naartoe gaat. Helaas kunnen we hier verder niets zinnigs over zeggen.

Bekijk de afbeelding
Kort shot van Olaf
Dan is er een kort shot waarin we Olaf en Elsa samen zien staan. Olaf verstopt zich achter Elsa, die hem duidelijk probeert te beschermen tegen een omringend kwaad. Wat dat precies is, is niet duidelijk te zien, maar het lijkt een vorm van rook te zijn.

Bekijk de afbeelding
Nieuweling #1
Dan is er een kort beeld van de eerste nieuweling van de film. Haar naam is niet bekend en ook niet wat haar rol in het verhaal is. Haar stem wordt ingesproken door Evan Rachel Wood, die we recent nog konden zien als de kwaadaardige robot Dolores in HBO-serie Westworld.

Bekijk de afbeelding
Nieuweling #2
Zijn stem wordt ingesproken door Sterling K. Brown, maar wie het is weten we natuurlijk nog niet. Hij lijkt hierin het slachtoffer van wat magie te zijn, want wordt de lucht ingeworpen door een luchtstroom.

Bekijk de afbeelding
Kijkend over het bos
Dan is er nog een kort beeld van onze helden samen: Elsa, Anna en Kristoff die samen over het bos uitkijken. Daar moeten ze heen, maar waarvoor weten we nog niet.

Bekijk de afbeelding
Frozen 2 draait vanaf 27 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair