Celebrity

'George Clooney hoopt niet dat leven Meghan Markle eindigt als dat van prinses Diana'

Volgens Clooney herhaalt de geschiedenis zich.

door Jeffrey Kouters om 14:26 in Celebrity
De Amerikaanse filmacteur George Clooney (Money Monster, Tomorrowland) heeft het in een recent interview opgenomen voor zijn vriendin Meghan Markle, de hertogin van Sussex en oud-actrice. Volgens Clooney lijkt haar leven op dat van de verongelukte prinses Diana en herhaalt de geschiedenis zich.

George Clooney hoopt dat de roddelbladen hertogin Meghan Markle meer rust gaan gunnen, zo vertelt hij in een Australisch tijdschrift. "Ze wordt overal achtervolgd en belasterd", zegt hij over zijn vriendin. Clooney was ook aanwezig bij het koninklijk huwelijk van Markle en prins Harry in mei vorig jaar. De acteur haakt vooral in op het nieuws rondom een uitgelekte brief die Markle schreef aan haar vader. Markle heeft een zeer slechte en verkoelde relatie met hem.

Prinses Diana
Markle is op dit moment zeven maanden zwanger en daar smullen de roddelbladen natuurlijk van. Volgens Clooney herhaalt de geschiedenis zich. "Zij maakt hetzelfde mee als Diana en we weten allemaal hoe dat is afgelopen", verzucht hij. Prinses Diana, de moeder van Harry, kwam in 1997 door een auto-ongeluk om het leven toen ze werd achtervolgd door de paparazzi in Parijs. Haar chauffeur werd vermoedelijk verblind door de flitsende camera's en knalde tegen een pilaar in een tunnel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair