Celebrity

'George Clooney hoopt niet dat leven Meghan Markle eindigt als dat van prinses Diana'

Volgens Clooney herhaalt de geschiedenis zich.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:26 in Celebrity
De Amerikaanse filmacteur George Clooney (Money Monster, Tomorrowland) heeft het in een recent interview opgenomen voor zijn vriendin Meghan Markle, de hertogin van Sussex en oud-actrice. Volgens Clooney lijkt haar leven op dat van de verongelukte prinses Diana en herhaalt de geschiedenis zich.

George Clooney hoopt dat de roddelbladen hertogin Meghan Markle meer rust gaan gunnen, zo vertelt hij in een Australisch tijdschrift. "Ze wordt overal achtervolgd en belasterd", zegt hij over zijn vriendin. Clooney was ook aanwezig bij het koninklijk huwelijk van Markle en prins Harry in mei vorig jaar. De acteur haakt vooral in op het nieuws rondom een uitgelekte brief die Markle schreef aan haar vader. Markle heeft een zeer slechte en verkoelde relatie met hem.

Prinses Diana
Markle is op dit moment zeven maanden zwanger en daar smullen de roddelbladen natuurlijk van. Volgens Clooney herhaalt de geschiedenis zich. "Zij maakt hetzelfde mee als Diana en we weten allemaal hoe dat is afgelopen", verzucht hij. Prinses Diana, de moeder van Harry, kwam in 1997 door een auto-ongeluk om het leven toen ze werd achtervolgd door de paparazzi in Parijs. Haar chauffeur werd vermoedelijk verblind door de flitsende camera's en knalde tegen een pilaar in een tunnel.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ze kiest er toch echt voor. Was ze naar England verhuist voor een timmerman?

Edit: voor de aandacht, niet voor een dood a la Diana.

Hyenas

Avatar

@Frietgezicht ik ben het wel met je eens maar dat betekent niet dat de paparazzi het recht heeft om zo agressief om te gaan met iemand. Dat hoort gewoon niet en daar kun je wel leren van het verleden.

Frietgezicht

Avatar

@ Klopt maar wat is agressief? De bladen staan vol enz maar ik neem aan dat ze niet in dr eentje met een chauffeur zal rijden en ze wel zullen zorgen dat zoiets nooit meer gebeurd.

Ze moet gewoon bescherming hebben a la een president van Amerika(mag wat minder maar behalve voor de pers hoort ze uberhaubt bescherming te krijgen in het openbaar)

Hyenas

Avatar

Naar mijn mening is agressief wat met Diana is gebeurd. Als je documentaires bekijkt hoe de paparazzi met 120 km per uur achter haar aangaat... dat gaat helemaal nergens meer over en geen enkele celeb verdiend dat. Natuurlijk kies je er zelf voor maar ik denk dat mensen er ook voor kunnen zorgen om dat soort gedrag van de paparazzis niet goed te keuren.

Als royalty zal ze hopelijk ook genoeg bescherming krijgen zoals je zegt. Diana was op het moment van overlijden ook geen royalty meer dus dan kan uiteraard ook meegespeeld hebben :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair