Algemeen

Eindelijk details over 'Breaking Bad'-film!

De film komt naar Netflix en heeft een plot!

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
In de jaren na de finale van Breaking Bad is er vooral gekeken naar spin-off Better Call Saul. Maar maker Vince Gilligan kon Breaking Bad niet met rust laten en dus was er afgelopen november het onverwachte nieuws dat er een vervolg op komst is. Geen serie, maar een film. Details waren er nog niet, tot vandaag.

Veel fans dachten dat de film zou gaan draaien om Jesse Pinkman (Aaron Paul), die we aan het einde van aflevering Felina weg zagen rijden. Zijn lot was niet bekend, behalve dat hij eindelijk bevrijd was van het onderdrukkende juk van Walter White (Bryan Cranston) en de neonazi's.

Eindelijk duidelijk
Deadline meldt nu dat de film te zien zal zijn op Netflix en daarna op televisiezender AMC. Dat betekent dat de boel weer gemaakt wordt als samenwerking tussen de streamingdienst en het productiehuis achter de franchise. Volgens Deadline is het niet helemaal zeker of het uiteindelijk een film wordt, het kan namelijk ook dat het geheel als meerdere afleveringen online verschijnt. De opnames vinden wel plaats alsof het een film betreft.

Ook stelt Deadline dat de film inderdaad draait om de net ontsnapte Jesse Pinkman en waar hij heen gaat. Zo krijgen we hopelijk iets meer te zien over Jesse en waar het met hem heen gaat. Vermoedelijk is hij getraumatiseerd als de boel begint, van alle gruwelen die hem overkomen zijn.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Deze wil ik niet eens gaan zien, want we weten allemaal hoe breaking bad eindigde.

NieuwsFilm

meest populair