Algemeen

Deze 12 en 13-jarige gaan 'Ghostbusters 3' leiden

Meer duidelijk over twee van de vier nieuwe personages.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 11:19 in Algemeen
In 2020 verschijnt er een derde Ghostbusters-film van regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) - de zoon van Ivan Reitman, regisseur van de eerste twee films. Nu is er iets meer duidelijk over twee van de vier hoofdrolspelers.

In het vervolg op Ghost Busters (1984) en Ghostbusters II (1989) moeten vier personages de hoofdrollen gaan invullen. Nu is er iets meer duidelijk over twee daarvan. Volgens HN Entertainment zijn dit de personagebeschrijvingen:
Mogelijk keren ook de originele personages terug, zoals Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson, maar hier is officieel nog niets over bekend. Sony Pictures brengt het derde deel uit op 11 juli 2020. Hieronder de eerdere teaser!9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Heb ik wat gemist, worden de hoofdrolspelers kinderen..? Doe mij maar dan een vervolg op die Ghostbusters film met die vrouwen in de hoofdrol.

meanrat

Avatar

/\
|_ Gatver nee. Die vrouwenfilm was echt een fiasco. En dat lag niet aan 'de vrouwen'. Die hele film was gewoon echt heel slecht gemaakt. Veel cliche's. Heel ander fout snoepkleurig uiterlijk. En helemaal niets van een spannend verhaal. Gewoon dolletjes spoken jagen en schreeuwende grappen. Vre-se-lijk.

Pronk47

Avatar

Ik kan je nu al zeggen dat het niks woord.

SAS1982

Avatar

Man man, laat maar zitten.

SeanDeNiro

Avatar

De vrouwen versie was al niets want vrouwen hebben geen humor. Nu krijgen we een vrouwen en kinderen versie. Laat maar lekker zitten.

adofmirosch

Avatar

Hmmm ben het met je eens, vrouwen hebben een onbegrijpelijke soort humor voor mij.

Decepticon

Avatar

Dit wordt een Stranger Things achtige film, klinkt imo juist goed ik kijk er erg naar uit.

John Wayne

Avatar

Waarom alweer Ghostbusters? Alleen de eerste was leuk, de 2e een flauwe herhaling, de reboot niet om aan te zien. Dus waarom?

Artificialis

Avatar

UNNAMED (LEAD BOY 2): Om een 12 jarige te spelen. Slank, bleek, donker haar, doordringende blauwe ogen, gebogen kenmerken, hoge jukbeenderen, teruggetrokken.

Gaat het hier om de casting van een film of een pedo-escort? Wat zijn dit voor rare eisen? Graag een kind met hoge jukbeenderen? Wtf..

nieuwslaatste nieuws

meest populair