Pakken 'Avengers: Endgame' zijn 'Advanced Tech'

Maar waar zijn ze echt voor?

De vierde Avengers-film Avengers: Endgame moet antwoorden gaan geven. Zijn bepaalde personages echt dood? Gaat tijdreizen een rol spelen, en is Thanos nog wel de voornaamste tegenstander? Eén ding lijkt wel al duidelijk. Het in Ant-Man and the Wasp breed uitgemeten Quantum Realm gaat op een of andere manier de Avengers richting bieden.

De pakken die bepaalde Avengers hoogstwaarschijnlijk dragen in Endgame doken al vrij snel op na de release van Avengers: Infinity War. Deze werden lange tijd aangeduid als de 'Quantum Realm-pakken'. Officiële merchandise-kleding - via Merchoid - geeft de driekleurige outfits van de Marvel-personages nu de naam 'Advanced Tech'.

Advanced Tech
De 'Advanced Tech-pakken' duiken overigens steeds vaker op in de merchandise. Ook LEGO heeft sets in de planning staan met minifigs met deze Advanced Tech-pakken. Het lijkt erop dat deze pakken gebruikt gaan worden om door de Quantum Realm te kunnen reizen. De vraag is uiteraard; hoe komen ze aan die pakken? Is het Tony Stark die ze maakt, of toch Bruce Banner of iemand anders?

Eerdere mogelijke concept-art
Hieronder eerdere verschenen beelden van de Avengers in de AT-pakken. Het is nooit onthuld of dit originele concept-art is. Over ruim twee maanden dan gaat Endgame in première!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair