Algemeen

Pakken 'Avengers: Endgame' zijn 'Advanced Tech'

Maar waar zijn ze echt voor?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De vierde Avengers-film Avengers: Endgame moet antwoorden gaan geven. Zijn bepaalde personages echt dood? Gaat tijdreizen een rol spelen, en is Thanos nog wel de voornaamste tegenstander? Eén ding lijkt wel al duidelijk. Het in Ant-Man and the Wasp breed uitgemeten Quantum Realm gaat op een of andere manier de Avengers richting bieden.

De pakken die bepaalde Avengers hoogstwaarschijnlijk dragen in Endgame doken al vrij snel op na de release van Avengers: Infinity War. Deze werden lange tijd aangeduid als de 'Quantum Realm-pakken'. Officiële merchandise-kleding - via Merchoid - geeft de driekleurige outfits van de Marvel-personages nu de naam 'Advanced Tech'.

Advanced Tech
De 'Advanced Tech-pakken' duiken overigens steeds vaker op in de merchandise. Ook LEGO heeft sets in de planning staan met minifigs met deze Advanced Tech-pakken. Het lijkt erop dat deze pakken gebruikt gaan worden om door de Quantum Realm te kunnen reizen. De vraag is uiteraard; hoe komen ze aan die pakken? Is het Tony Stark die ze maakt, of toch Bruce Banner of iemand anders?

Eerdere mogelijke concept-art
Hieronder eerdere verschenen beelden van de Avengers in de AT-pakken. Het is nooit onthuld of dit originele concept-art is. Over ruim twee maanden dan gaat Endgame in première!6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Zou het AT pak van Iron man ook nano zijn? Of is het leer wat hij over zijn nanopak heen heeft.

Paulusie

Avatar

Het Iron Man armor klopt niet. Dit is vast fan made.

Sunspot

Avatar

Liever niet, kom op man, die superhelden zijn juist beste met hun eigen krachten zoveel mogelijk, schildje of zo erbij.

Bij Hawkeye en Romanoff, oke, die zouden dat ook moeten dragen, zwaar onverantwoord om hen te laten vechten tussen ubersterke gasten Smiley face.

Tempastas

Avatar

@Paulusie
Nee deze pakken zijn echt en ze kloppen ook (leaks van Lego sets voor Endgame laten alle Avengers (inclusief Ironman) met deze 'advanced tech' suits aan zien

Dutchy

Avatar

Ik zal het einde van de MCU vertellen, het wordt toch naar de kl@t$ geholpen door de schrijvers.

Thanos eet iets verkeerds daardoor activeert hij de power stone en laat zo'n harde scheet dat hij zijn handschoen verliest, mighty mouse kruipt dan per ongeluk in de handschoen en het hele universum veranderd in kaas.

Rich Art

Avatar

Dan komt Tony dus wel terug op aarde, aangezien Nebula er ook eentje draagt. En dat zou dit heel erg logisch zijn...

nieuwslaatste nieuws

meest populair