Algemeen

Eindelijk vaart in 'Black Widow'-film

Goed nieuws voor fans van Scarlett Johansson!

door Jim Pedd om 07:17 in Algemeen
Er zit lekker vooruitgang in Marvel-film Black Widow. De solofilm voor Scarlett Johanssons personage krijgt een nieuwe schrijver. Ditmaal gaat Ned Benson aan het scenario van de superheldenfilm sleutelen. Hij gaat aan de slag met het script van Jac Schaeffer, die vorig jaar de eerste versie schreef.

De Black Widow-film werd al lang verwacht. Fans hoopten dat Johansson als eerste vrouw een solofilm zou krijgen, maar die eer viel Brie Larson met Captain Marvel ten beurt. Niet getreurd echter, want ook Natasha Romanoff mag alleen spelen. Nu zit er dus weer meer voortgang in de zaak.

Nieuwe schrijver
Regisseur Cate Shortland gaat nu samen met schrijver Ned Benson aan de slag met het script. Ondertussen verzamelt ze nieuwe crewleden om halverwege dit jaar nog van start te kunnen met de opnames. De Marvel-machine houdt immers nooit op met draaien, dus dat gaat gewoon door.

Collider stelt dat Benson het script herschrijft, maar weet niet hoeveel er gedaan moet worden. Benson schreef recent nog de Disappearance of Eleanor Rigby-trilogie. Of hij echt veel werk te verzetten heeft is niet duidelijk, maar herschrijfwerk aan dit soort blockbusters is vrij normaal.

Een releasedatum voor de film - die overigens mogelijk een R-Rating krijgt - is er nog niet.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Utah

Avatar

Ze zouden deze film ook voor Iron Man kunnen laten afspelen met een rol voor The Winter Soldier als slechterik. Daar zie ik meer heil in dan een serie over Falcon en The Winter Soldier.

Sunspot

Avatar

Kijk hier niet echt naar uit.

Maar als ze in dat zwart leren pakje zit meeste tijd en leuke shots van achterwerk, dan ben ik in Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair