Video

Gave Kaiju-actie in TV-trailer 'Godzilla: King of the Monsters'

Knallen. Dat wordt het in deze film!

door Jim Pedd om 06:00 in Video
Er is een gave nieuwe TV-trailer vrijgegeven voor Godzilla: King of the Monsters. Die laat zien dat er heel wat actie tussen bovenal gigantische monsters te komen staat. De video laat zien dat Godzilla de strijd aangaat met zijn grootste en meest gevaarlijke tegenstander ooit: King Ghidorah. Maar tegelijk zijn er in de trailer ook flitsen van Mothra en Rodan te zien.

Godzilla: The King of Monsters is de nieuwste film in de franchise van Lionsgate en lijkt geïnspireerd te zijn op de klassieke kaiju-film Destroy All Monsters uit 1968. We zullen zien dat Monarch onderzoek doet naar het bestaan van de Titanen, de gigantische wezens waarvan Godzilla er een is.

Godzilla v de rest?
In de monsterfilm zien we dat de machtige Godzilla te maken krijgt met andere superwezens: Mothra, Rodan en de ultieme nemesis King Ghidorah. De supermonsters vechten met elkaar voor de heerschappij over de planeet en zullen daarbij heel wat menselijke slachtoffers maken. En: wie er wint bepaald ook meteen het lot van de mensheid als geheel.

De film zet ook meteen Godzilla vs. Kong op, dus we kunnen wel raden wie er uiteindelijk gaat winnen. Maar het draait uiteindelijk allemaal om de weg naar het einde toch? Vanaf 30 mei 2019 in de bioscoop.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair