Algemeen

Gave blik op 'Shazam!'

De DC-held is binnenkort te zien.

door Jim Pedd om 09:40 in Algemeen
Empire Magazine heeft een nieuwe foto geplaatst van Shazam!. Het is de volgende DCEU-film en eentje die een frisse wind moet laten waaien in de tegenhanger van het Marvel Cinematic Universe. De nieuwe foto laat Zachary Levi in volle glorie als de titelheld zien, in rood, wit en goud.

Het kostuum lijkt aan de hand van dit beeld eindelijk af te zijn. Eerdere beelden gaven de boel enigszins een matte uitstraling en het zag er misschien daardoor ook niet zo realistisch uit als kon. Dat is nu wel opgelost, want de boel ziet er mooi uit.

Nieuwe DCEU-film
Shazam! is het verhaal van Billy Batson (Asher Angel). Op een dag zit hij in de metro en heeft hij een ontmoeting met een bizarre man, gespeeld door Djimon Hounsou. Die geeft hem de magische krachten van Shazam. Als hij dat woord roept, verandert de tiener in een volwassen spierbonk met veel superkrachten.

Waar dat in eerste instantie vooral heel leuk lijkt, blijkt al snel dat er behoorlijk wat verantwoordelijkheden komen kijken bij het leven van een superheld. Vooral als zich dan een schurk (Mark Strong) aandient die de superkrachten zelf wil hebben. Vanaf 4 april in de bioscoop!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tempastas

Avatar

Het pak ziet er nog steeds te onrealistisch uit voor mijn smaak; met die felle kleuren en die overduidelijke en overdane spiermassa onder van het pak.

Sunspot

Avatar

Ben eigenlijk wel beetje klaar mee, ben helemaal niet opgewonden meer van DC.

Terwijl ik juist Shazam zo vet vind en zoveel andere DC karakters, maar heb even geen zin in lijkt het wel, zal allemaal wel.

Mas7

Avatar

Dit gaat een flop worden, Mark my words

Sunspot

Avatar

^

Weet het niet, denk dat het best kan slagen, neem aan dat dit zwaar kindvriendelijk is, moet haast wel.

Denk dat bij de kids en ouders wel gaat aanslaan sowieso.

Lijkt ook alsof ze het niet voor de DC fans of fans van superheldenfilms per sse doen.

Het lijkt niet eens Shazam te zijn vind ik nog. Maar ga zeker kijken, maar verwacht niet te veel

nieuwslaatste nieuws

meest populair