Celebrity

'Ellen DeGeneres geeft 1 miljoen dollar weg'

De genereuse DeGeneres!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:01 in Celebrity
Oprah Winfrey staat erom bekend dat ze vaak peperdure cadeaus aan haar publiek uitdeelt, maar Ellen DeGeneres kan er zeker ook wat van; dat bleek wel tijdens The Ellen DeGeneres Show, waarin de bekende presentatrice maar liefst 1 miljoen dollar uitdeelde aan haar publiek! Toch was het wel een speciaal publiek, dat het geld volgens DeGeneres, allemaal evenveel verdiende.

Zo zei de actrice: ''Ik wil het publiek bedanken. Samen met Cheerious heb ik het hele seizoen geprobeerd mensen aan te moedigen een miljoen goede daden uit te voeren en iedereen hier in het publiek, heeft daaraan meegeholpen. Dit wil ik vieren met mijn geweldige publiek. Jullie hebben allemaal iets gemeenschappelijks; jullie hebben namelijk allemaal jullie steentje bijgedragen om dit doel te behalen.

Zo zitten vanavond Kenya en John Hughes in de zaal die, na de orkaan Harvey, al hun geld gebruikten en honderden kilometers reden om de overlevenden te helpen en bij te staan. Lori is ook hier; een lerares, die vorige week haar nier afstond aan een moeder van een van haar studenten. Dan McKernan, die ontslag nam om zo dieren te helpen; hij wist al 150.000 dollar te verzamelen. Voor jullie allemaal wil ik nu iets terug doen.

Ik heb namelijk een cadeau voor jullie; het grootste cadeau dat ik ooit heb gegeven. Ik hoop dat jullie allemaal zo doorgaan en goed blijven doen, maar om jullie allen hier te bedanken, schenk ik jullie 1 miljoen dollar, wat gedeeld wordt onder jullie allemaal!
'' Het publiek ging door zijn dak, al is het niet bekent hoeveel mensen er precies in de zal zaten en hoe het bedrag verdeeld zal worden. Maar natuurlijk is het wel een mooie en genereuse geste!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Dit keer zie ik echt de link met films niet.

RoberPaulsen

Avatar

@Frietgezicht: Million Dollar Baby
Duh

Rich Art

Avatar

@friet:

Zo zei de actrice: ''Ik wil het publiek bedanken.

Zie daar je link met film. :P

rhanen

Avatar

De relevantie is idd (te) ver te zoeken. Ik hoop dat ik mijzelf hiermee niet te kritisch heb opgesteld.

De knipoog 'De genereuze Degeneres' vind ik dan wel weer heel leuk gevonden. Al bekt het een stuk lekkerder in het Engels.

SeanDeNiro

Avatar

De zoveelste "comédienne" die totaal niet grappig is. Is het komkommertijd?

GreenHornet

Avatar

Dit is iets meer voor serietotaal

Khandi

Avatar

Ellen DeGenerous

Sunspot

Avatar

Zwaar irritante interviewer, grappenmaker. Kijk alleen maar om sommige gasten, maar het is het gewoon niet, te irritant.

Maar oke, wel leuk toch, die 1 miljoen is niks, dik in het nieuws en zo, vraag me ook af of ze die 1 miljoen totaal uit eigen zak betaald heeft

nieuwslaatste nieuws

meest populair