Algemeen

Armie Hammer verwerpt 'The Batman' gerucht

Terug naar af...

door Bram de Groot om 11:33 in Algemeen
Over een kleine twee en een half jaar moet The Batman in de bioscoop verschijnen. In die film zien we Batfleck niet terug. Volgens de geruchten zoekt Warner Bros. naar een (iets) jongere Batman en gisteren werd bekend dat ze uit waren gekomen bij niemand minder dan Armie Hammer. Niets blijkt minder waar.

Hammer reageerde ontkennend tegenover Yahoo! Movies UK: "Niemand die me de baan kan geven, heeft me gevraagd of ik geïnteresseerd ben. Ik weet niet eens of ze klaar zijn. Ik denk dat ze nog steeds aan een script werken. Ik denk niet dat ze bijna starten met de productie of iets dergelijks, maar ik kan je vertellen dat niemand om mijn beschikbaarheid heeft gevraagd."

De zoektocht is misschien nog niet eens gestart. Duidelijk is wel dat de 32-jarige Hammer, eerder gecast als Batman voor het gecancelde Justice League: Mortal van George Miller, een potentiële kandidaat is voor de rol van de Dark Knight.

Matt Reeves' The Batman staat gepland voor 25 juni 2021.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Jammer, ik vind hem een goede kandidaat. Maar goed, we gaan het zien. Ik heb er wel vertrouwens in dat WB een geschikt iemand weet te vinden, in het verleden hebben ze hierin bijna nooit teleurgesteld.

Rich Art

Avatar

Gelukkig zeg je bijna. Want Clooney was toch een beste miscasting als je het mij vraagt. :P

Master Of Films

Avatar

^ Clooney een miscast? Ach welnee. Hij was de enige die de Bat Credit Card goed kon promoten. Sorry voor Hammer, maar hij kan dat niet meer overtreffen.

eltorro

Avatar

@Rich Art: En vergeet niet Val Kilmer :P

Frietgezicht

Avatar

Toch denk ik dat Clooney vandaag de dag een prima oudere Batman en Bruce zou neerzetten met Reeves aan het roer.

Rich Art

Avatar

@eltorro: Val Kilmer viel me nog wel mee, in vergelijking met Clooney. Die straalde de gehele film uit: WTF doe ik hier? :P

Master Of Films

Avatar

^ nou wacht je van speelgoed verkopen. Daar ging de hele film toch over.Tegenwoordig probeert Clooney koffie aan ons te verkopen

Thiver

Avatar

Misschien is het inderdaad allemaal onzin, maar aan de andere kant... hoe lang hield Joaquin Phoenix ook alweer vol dat hij echt niet de Joker zou gaan spelen?

Master Of Films

Avatar

Thiver "hoe lang hield Joaquin Phoenix ook alweer vol dat hij echt niet de Joker zou gaan spelen?"

Phoenix had gewoon bepaalde voorwaarden, niet meer dan dat.

Getting Phoenix to sign on for this Joker origin movie was no small task. He's notoriously picky about the material he attaches himself to, so this hopefully speaks to the quality of the script. It also should further indicate Warner Bros.' intentions of making this a standalone film, as a multi-film contract was one of the main reasons he reportedly passed on playing Doctor Strange in the Marvel Cinematic Universe.


Bron: Joaquin Phoenix Officially Cast as The Joker In New Origin Movie

Thiver

Avatar

Master Of Films "Phoenix had gewoon bepaalde voorwaarden, niet meer dan dat."

Volkomen logisch. Normaal gesproken wordt alles gewoon ontkend totdat de contracten getekend zijn. Vanuit dat oogpunt lijkt het mij niet onlogisch dat Armie Hammer precies hetzelfde spelletje zou spelen. Vooral als je ziet hoe makkelijk DC/WB acteurs als Henry Cavill en Ben Affleck heet laten vallen.

ArnoQ

Avatar

Gelukkig. Hij is zo zoutloos.

NieuwsFilm

meest populair