Video

Netflix onthult trailer prijzige misdaadfilm 'The Highwaymen'

Het verhaal achter het stoppen van Bonnie and Clyde!

door Bram de Groot om 11:06 in Video
Netflix wist al heel wat succesvolle series te lanceren en nu laat Netflix ook al flink wat prima films zien. Een volgende interessante speelfilm is The Highwaymen, een soort Bonnie and Clyde-film met grote namen als Kevin Costner en Woody Harrelson. Check de trailer hieronder.

De regie van The Highwaymen ligt in handen van John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks, The Founder) en de film zoomt in op het nog niet vertelde verhaal van de legendarische oud-Texas Rangers die Bonnie en Clyde wisten te stoppen, uiteraard gespeeld door Costner en Harrelson.

Prijskaartje
Andere rollen zijn voor Kathy Bates, John Carroll Lynch, Kim Dickens, Thomas Mann en William Sadler en binnenkort gaat The Highwaymen eerst in première tijdens het SXSW filmfestival. Vanaf 29 maart staat de maar liefst 49 miljoen dollar kostende misdaadfilm op Netflix.


In The Highwaymen worden de twee voormalige Texas Rangers Frank Hamer en Manny Gault ingehuurd door een groep banken. Ze moeten als speciale onderzoekers een groep soortgelijke harde agenten verzamelen om de voortvluchtige Bonnie Parker en Clyde Barrow op te sporen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SAS1982

Avatar

Trailer ziet er goed uit, maar de meeste films van Netflix zijn matig.

A-Bat

Avatar

Ziet er cool uit! Alleen jammer dat je die niet op groot scherm kan zien. Snap nog altijd hun visie niet.

Sparrow_LW

Avatar

oke... die ga ik wel een keer aanzetten. Trailer ziet er goed uit.

Civilian Supreme

Avatar

Wel wordt het tijd dat ze eens wat goede films afleveren, het merendeel is zeer matig, en dat heeft niks met budget te maken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair