Celebrity

'Poetsvrouw van Michael Jackson vertelt choquerend verhaal over de zanger'

Na aanleiding van de documentaire deelt ook zij haar verhaal.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 12:49 in Celebrity
Gisteren verscheen de trailer Leaving Neverland op FilmTotaal. Deze documentaire, die eerder dit jaar debuteerde tijdens het Sundance Film Festival, gaat over de jeugd van James Safeschuck en Wade Robson, die beiden beweren seksueel misbruikt te zijn door Michael Jackson. De critici noemden de documentaire ''onrustwekkend, hartverscheurend en heel geloofwaardig''. Nu doet ook Michael Jackon's poetsvrouw een boekje open over het verleden van de wereldberoemde zanger.

Dit deed ze tijdens een recent interview. De vrouw, genaamd Adrian McManus, werkte voor Jackson in de jaren negentig, op zijn Neverland Ranch. Zij beweert nu dat ze veel verontrustende dingen heeft gezien in al die tijd dat ze voor de zanger werkte.

Een donker verleden

Zo zegt McManus: ''De eerste keer dat ik zijn kamer moest schoonmaken, wist ik niet waar ik moest beginnen, zo'n puinhoop was het. Meneer Jackson was een hele aardige man, maar hij had ook een hele donkere kant. Zo heb ik hem wel vaker jongens die op de Ranch waren, zien aaien en kussen.''

Toen haar werd gevraagd waarom ze dit choquerende verhaal niet eerder deelde, liet ze weten dat ze vreesde voor haar eigen leven, aangezien ze beweert, bedreigd te zijn: ''Ik wilde geen slechte dingen zeggen over meneer Jackson. Maar ik werd ook bedreigd; ze vertelden me dat als ik mijn verhaal ooit zou delen dat ze dan een huurmoordenaar zouden inschakelen om mij te vermoorden, mijn keel door te snijden en mijn lichaam ergens te dumpen waar niemand het ooit zou kunnen vinden''.

We ze precies daarmee bedoelde is nog niet duidelijk. Het volledige interview zal dit weekend te zien zijn op 60 minutes.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Wat ik nooit heb begrepen waarom de familie het in de doofpot hebben laten stoppen.

Als ze eerlijk waren geweest dan was er misschien ook wel meer begrip geweest.

Pronk47

Avatar

Ik zit me net te bedenken,stel als dit niet waar blijkt te zijn,zullen ze dan smartengeld kunnen vragen?.

Rich Art

Avatar

Als de Jacksons dat daadwerkelijk hadden gedaan, dan had dat impact op hun inkomsten. En ze staan niet bekend om hun gebrek aan gierigheid en honger naar veel geld...

Frietgezicht

Avatar

@ GreenHornet, ik lees laatste tijd wel vaker hier opmerkingen als ‘waarom nu pas en waarom zoveel jaren wachten’ maar sinds metoo is er gewoon een andere tijd aangebroken.
Vroeger zo eerlijk iets vertellen was gewoon een stuk lastiger.

Of ze de waarheid spreekt is een 2e. Denk dat mijn ex poetsvrouwen in mijn caravan ook wel wat verhalen hebben hoor.

RobzZ01

Avatar

Dezelfde poetsvrouw die al meerdere leugens door de jaren heeft verspreid? Dezelfde poetsvrouw die $35.000 moest betalen aan MJ na diefstal? Dezelfde poetsvrouw die al jaren uit is op aandacht?

Triest, hoe headlines hier maar op blijven duiken zonder ook maar een beetje research te doen naar de vrouw in kwestie.

Grendizer

Avatar

bij de regel....."Ze"dan een huurmoordenaar zouden inschakelen,hield de geloofwaardigheid voor mij op,en klink als sensatie verhaal in de oren.Beetje gebaseerd op wat onderliggende feiten.

PRIME

Avatar

@Greenhornet

Ik zie je nu al een aantal dagen rare reacties posten, man. Meer begrip geweest voor wat? Dat ie aan kleine kinderen zat?

SeanDeNiro

Avatar

Waar rook is is vuur. Wat heeft een dievegge (als dat waar is) te winnen met zulke leugens over Jackson? Hij was zo schuldig als maar zijn kan.
Ik zag eens (op jouwpijp) een fragment van Jackson. Dat was voor een concert. Er waren muzikanten, parasieten en wat liep er verdwaald tussen? Een knulletje van een jaar of 10. Dat zul je niet aantreffen bij Bowie, Prince of wie dat ook. Alleen bij MJ. Voor de zoveelste keer: alleen een plaat voor je hoofd kan verhinderen de waarheid te zien.

Colruiter

Avatar

Wat een onzin... huurmoordenaars???? Duidelijk dat veel mensen nu gaan proberen een graantje mee te pikken. Klaarblijkelijk waren er dus heel veel getuigen, deed MJ allerlei dingen met kinderen voor de ogen van derden, maar nooit heeft iemand klacht ingediend of zich als getuige gemeld bij één van de grootste mediaprocessen ooit ... nooit, want die of die of die reden. MJ was geen normale man, hij had een ton aan mentale problemen, en op muzikaal vlak was het al een tijdje kommer en kwel, maar deze aanval gaat er toch ver over. Zijn er buiten de verhalen ook echte bewijzen? Deze kuisvrouw bewijst dat sommige mensen alles zouden doen om aandacht te krijgen: als je zoiets ziet, neem je toch minstens ontslag, zelfs al ben je bang om naar de politie te gaan; als de levensgevaarlijke MJ weet dat je iets gezien hebt, zou hij je dan niet onmiddellijk vermoorden ipv te dreigen met huurmoordenaars of was zij zo'n goeie kuisvrouw dat hij haar absoluut in dienst wou houden... deze getuigenis is zo'n onzin dat het meteen alle andere getuigenissen in vraag stelt...

donniebrasco

Avatar

Hebben de meeste nu echt 'n docu. nodig om tot de conclusie te komen dat ie niet voor niets Wacko Jacko werd genoemd! O ja R. Kelly heeft ie ook nog zaken mee gedaan(2 nummers geschreven).

Toppie

Avatar

Ja dat nou het enige interessante wat er te vertellen valt?
Ik heb dat nu al zo vaak gehoord,ben wel benieuwd naar een ander deel van zijn leven.
Maar goed het is Amerika pfff
Zucht

lamoteg

Avatar

Sk4ffa-Tys0n "iedereen weet dat Michael Jackson diep van binnen een viezerik was."


Sorry maar dit één van de domste opmerking die ik ooit gehoord heb.

Civilian Supreme

Avatar

Lekker makkelijk allemaal, hij kan zich niet meer verdedigen.
Of het nu waar is of niet wat ze allemaal roepen, Michael Jackson kon er weinig aan doen dat hij zo 'wacko' is geworden. Ze hebben hem geen kans op een normale jeugd gegeven.

Spider-fan

Avatar

Ik heb het muzikaal nooit zo interessant gevonden, maar die video's waren wel echt gebeurtenissen in de jaren '80. Jammer genoeg is dat helemaal verdwenen, ik zie weinig muziekvideo's meer die echt spectaculair zijn - het is allemaal vrij gewoontjes geworden.

Of het qua kindermisbruik nou waar is of niet, zal zonder harde bewijzen (als er bijvoorbeeld opnames van gemaakt zijn) nooit echt duidelijk worden en altijd bij gissen blijven.

nieuwslaatste nieuws

meest populair