Celebrity

'Poetsvrouw van Michael Jackson vertelt choquerend verhaal over de zanger'

Na aanleiding van de documentaire deelt ook zij haar verhaal.

door Wouter Drummen om 12:49 in Celebrity
Gisteren verscheen de trailer Leaving Neverland op FilmTotaal. Deze documentaire, die eerder dit jaar debuteerde tijdens het Sundance Film Festival, gaat over de jeugd van James Safeschuck en Wade Robson, die beiden beweren seksueel misbruikt te zijn door Michael Jackson. De critici noemden de documentaire ''onrustwekkend, hartverscheurend en heel geloofwaardig''. Nu doet ook Michael Jackon's poetsvrouw een boekje open over het verleden van de wereldberoemde zanger.

Dit deed ze tijdens een recent interview. De vrouw, genaamd Adrian McManus, werkte voor Jackson in de jaren negentig, op zijn Neverland Ranch. Zij beweert nu dat ze veel verontrustende dingen heeft gezien in al die tijd dat ze voor de zanger werkte.

Een donker verleden

Zo zegt McManus: ''De eerste keer dat ik zijn kamer moest schoonmaken, wist ik niet waar ik moest beginnen, zo'n puinhoop was het. Meneer Jackson was een hele aardige man, maar hij had ook een hele donkere kant. Zo heb ik hem wel vaker jongens die op de Ranch waren, zien aaien en kussen.''

Toen haar werd gevraagd waarom ze dit choquerende verhaal niet eerder deelde, liet ze weten dat ze vreesde voor haar eigen leven, aangezien ze beweert, bedreigd te zijn: ''Ik wilde geen slechte dingen zeggen over meneer Jackson. Maar ik werd ook bedreigd; ze vertelden me dat als ik mijn verhaal ooit zou delen dat ze dan een huurmoordenaar zouden inschakelen om mij te vermoorden, mijn keel door te snijden en mijn lichaam ergens te dumpen waar niemand het ooit zou kunnen vinden''.

We ze precies daarmee bedoelde is nog niet duidelijk. Het volledige interview zal dit weekend te zien zijn op 60 minutes.

nieuwslaatste nieuws

meest populair