Grijpt 'Avengers: Endgame' terug op 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'?

Het personage werd al genoemd in Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Een nieuwe theorie rond Avengers: Endgame voorspelt dat het Marvel-personage Adam Warlock tot leven gaat komen aan het eind van deze vierde Avengers-film. Hij zou een grootschaliger kosmisch universum kunnen starten. Lees hieronder hoe dit zou kunnen gebeuren!

Hieronder tref je ook een aantal spoilers aan rond een Infinity Stones-verhaallijn in de comics. Of dit ook in Endgame te zien zal zijn, is uiteraard nog niet duidelijk.


Bovenstaande Post-Credits scène was te zien in Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017). Er werd gehint naar het personage Adam Warlock. De theorie voorspelt dat aan het eind van Endgame de Infinity Stones tot leven komen in afzonderlijke personages, iets dat ook gebeurt in de comics. De Soul Stone zou zijn weg vinden naar Adam Warlock. Iets dat overigens al een beetje gebeurde met Paul Bettany's Vision die ook tot leven kwam met behulp van een Infinity Stone.

Soul Stone
Het zou dus kunnen dat de Soul Stone zoekt naar een geschikte kandidaat. Dit zou dus Warlock kunnen zijn die naar alle waarschijnlijkheid nog tot leven zou moeten komen op de planeet Sovereign, geïntroduceerd in de tweede Guardians of the Galaxy. Mogelijk is het zelfs de Mind Stone-kracht van Vision het allemaal mogelijk maakt.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Uiteraard is dit een theorie, maar het zou een mooie start zijn voor Phase IV en een prima introductie van Adam Warlock. Vanaf 24 april gaan we of Warlock tot leven komt, of dat Marvel hem mogelijk bewaart voor het flink uitgestelde Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair