Algemeen

Grijpt 'Avengers: Endgame' terug op 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'?

Het personage werd al genoemd in Guardians of the Galaxy Vol. 2.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Een nieuwe theorie rond Avengers: Endgame voorspelt dat het Marvel-personage Adam Warlock tot leven gaat komen aan het eind van deze vierde Avengers-film. Hij zou een grootschaliger kosmisch universum kunnen starten. Lees hieronder hoe dit zou kunnen gebeuren!

Hieronder tref je ook een aantal spoilers aan rond een Infinity Stones-verhaallijn in de comics. Of dit ook in Endgame te zien zal zijn, is uiteraard nog niet duidelijk.


Bovenstaande Post-Credits scène was te zien in Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017). Er werd gehint naar het personage Adam Warlock. De theorie voorspelt dat aan het eind van Endgame de Infinity Stones tot leven komen in afzonderlijke personages, iets dat ook gebeurt in de comics. De Soul Stone zou zijn weg vinden naar Adam Warlock. Iets dat overigens al een beetje gebeurde met Paul Bettany's Vision die ook tot leven kwam met behulp van een Infinity Stone.

Soul Stone
Het zou dus kunnen dat de Soul Stone zoekt naar een geschikte kandidaat. Dit zou dus Warlock kunnen zijn die naar alle waarschijnlijkheid nog tot leven zou moeten komen op de planeet Sovereign, geïntroduceerd in de tweede Guardians of the Galaxy. Mogelijk is het zelfs de Mind Stone-kracht van Vision het allemaal mogelijk maakt.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Uiteraard is dit een theorie, maar het zou een mooie start zijn voor Phase IV en een prima introductie van Adam Warlock. Vanaf 24 april gaan we of Warlock tot leven komt, of dat Marvel hem mogelijk bewaart voor het flink uitgestelde Guardians of the Galaxy Vol. 3.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Stijnosso

Avatar

HOU. OP. MET. DIE. (MOGELIJKE). SPOILERS. OVER. AVENGERS. ENDGAME. IN. DE. TITELS. Serieus Guys wtf... gisteren al over Pepper en nu dit. Als dit zo door gaat stop ik gewoon met jullie site bezoeken. Voor iemand die zo blank mogelijk de film in wil weten jullie het aardig te verpesten. Wat is er in godsnaam zo moeilijk aan om dit in het artikel te bespreken en de titels spoiler vrij te laten voor degene die niet alles al willen weten.

Guyon2002

Avatar

@Stijnosso wat doe je dan op een filmsite waarop 90% van de artikelen Marvel gerelateerd zijn?

RoberPaulsen

Avatar

Alsof we nog niet wisten dat deze eindeloze stroom van superheldenfilms nog niet ten einde waren.

ArnoQ

Avatar

Precies! Stop nou eens met met die spoilers!

@Stijnosso je kan heus wel over Marvel films ingaan zonder de geruchtmolen te voeden, lijkt me

Rutherford

Avatar

Mogelijke theorie staat er. Dit is nergens bevestigd. Hoe is dit dan een spoiler als niemand weet of het werkelijk zo is? Gewoon wat giswerk, niets mis mee.

GreenHornet

Avatar

FT stop aub met Spoilers ik was hier al bang voor.

chefry1983

Avatar

Ik geloof niet in die theorieën. We gaan het allemaal zien.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Kan Stijnosso geen ongelijk geven.

Voor een marketing die zich lijkt te concentreren op het eerste kwartier, half uur van de film begin ik stilaan toch al een serieus beeld te krijgen van de gehele film. Dan was het bij Infinity War en zelfs Captain Marvel een pak beter aangepakt want van beide wist/weet ik zo goed als niks.

En ok, dit is een theorie en theorietjes vormen is leuk maar om dit elke dag te grabbel te gooien en zo potentieel dingen te spoilen is nergens goed voor. Ik wil niet tijdens de film al zitten vooruitdenken hoe Adam Warlock tot leven komt. Ik wil verrast worden als ik het zie, zo van 'Ja, die zat er ook al aan te komen, leuk. Iets om naar uit te kijken' maar tijdens de film wil ik dat niet al in mijn hoofd hebben. Nu heb ik op voorhand al weet van tijdreizen, oude vijanden die mogelijk terugkeren, personages die terug tot leven komen (niet dat dat laatste een verrassing is, maar een beetje spanningsopbouw mag toch wel).

YadMedia

Avatar

Is er geen ander filmnieuws dan deze Marvel onzin steeds elke dag 10 keer!?

ZaphodBeeblebrox

Avatar

FilmTotaalVerbeteren

Een gerucht is maar een gerucht tot het waar blijkt te zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair