Algemeen

Regisseur 'Fantastic Four' wil film uitwissen

Wie niet?!

door Bram de Groot om 09:15 in Algemeen
In 2015 zou de Marvel-heldengroep Fantastic Four nieuw leven krijgen met Fant4stic Four van regisseur Josh Trank. De regisseur van de prima originele superheldenfilm Chronicle (2012) kreeg uiteindelijk alle schuld van de flop. Nu heeft hij kort aangegeven dat hij het ermee eens is dat de film voorgoed uitgewist zou mogen worden.

Tijdens een eigenlijk te verwaarlozen online-discussie over het verwijderen van de rat aan het einde van Martin Scorseses The Departed, liet Trank weten dat hij regisseur Scorsese steunt in het besluit om een rat toe te voegen aan het eind van de met een Oscar bekroonde misdaadfilm uit 2006. Daarop vroeg iemand of Trank zijn Fantastic Four-film wel zou willen uitwissen. Daarop reageerde Trank duidelijk via een ondertussen verwijderde tweet: "heel graag".

In 2015 kwam Fantastic Four, met het viertal Miles Teller (Reed Richards / Mr. Fantastic), Kate Mara (Sue Storm / The Invisible Woman), Jamie Bell (Ben Grimm / The Thing) en Michael B. Jordan (Johnny Storm / The Human Torch), tot een bedenkelijke negen procent op Rotten Tomatoes. Aan de wereldwijde box office werd er een te matige $168,0 miljoen opgehaald, bij een productiebudget van zo'n $120 miljoen.

Voor wat betreft die rat in The Departed:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Toch vind ik dit geen overdreven slechte film. Als de film 5 - 10 minuten meer actie had gehad, dan waren de reacties vast veel milder geweest.

Sietze1983

Avatar

Eerlijk, de film was een rommeltje maar alsnog erg vermakelijk. Nee, was geen beste film, maar bak chips, fles cola, verstand op 0 en je hebt gewoon een okay film

Ang3l

Avatar

Een van de weinige superhelden films die ik nog steeds niet gezien heb.
Ben wel benieuwd of ie nou ECHT zo slecht is.

Civilian Supreme

Avatar

Het was zeker geen topper maar ook niet echt een film om je als regisseur voor te schamen!

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Had hij eerder moeten bedenken alweer een paar jaar verder.

Mothercopper

Avatar

De film was idd om te janken.

NieuwsFilm

meest populair