Regisseur 'Fantastic Four' wil film uitwissen

Wie niet?!

In 2015 zou de Marvel-heldengroep Fantastic Four nieuw leven krijgen met Fant4stic Four van regisseur Josh Trank. De regisseur van de prima originele superheldenfilm Chronicle (2012) kreeg uiteindelijk alle schuld van de flop. Nu heeft hij kort aangegeven dat hij het ermee eens is dat de film voorgoed uitgewist zou mogen worden.

Tijdens een eigenlijk te verwaarlozen online-discussie over het verwijderen van de rat aan het einde van Martin Scorseses The Departed, liet Trank weten dat hij regisseur Scorsese steunt in het besluit om een rat toe te voegen aan het eind van de met een Oscar bekroonde misdaadfilm uit 2006. Daarop vroeg iemand of Trank zijn Fantastic Four-film wel zou willen uitwissen. Daarop reageerde Trank duidelijk via een ondertussen verwijderde tweet: "heel graag".

In 2015 kwam Fantastic Four, met het viertal Miles Teller (Reed Richards / Mr. Fantastic), Kate Mara (Sue Storm / The Invisible Woman), Jamie Bell (Ben Grimm / The Thing) en Michael B. Jordan (Johnny Storm / The Human Torch), tot een bedenkelijke negen procent op Rotten Tomatoes. Aan de wereldwijde box office werd er een te matige $168,0 miljoen opgehaald, bij een productiebudget van zo'n $120 miljoen.

Voor wat betreft die rat in The Departed:



NieuwsFilm

meest populair