Sylvester Stallone in superheldenfilm 'Samaritan'

Sylvester Stallone in superheldenfilm 'Samaritan'

Stallone zal de film tevens produceren.

Sylvester Stallone zal naar alle waarschijnlijkheid de hoofdrol spelen in superheldenfilm Samaritan, een project dat MGM heeft weten binnen te slepen na een flinke biedingsstrijd.

Bragi F. Schut (Escape Room) schreef het script van de film, die een duistere, doch frisse nieuwe blik op het superhelden-genre zal bieden. Het verhaal gaat over een jochie dat erachter komt dat een oude superheld, die al ruim 20 jaar wordt vermist, mogelijk nog in leven is.

Balboa Productions zal de film produceren en ontwikkelen in samenwerking met MGM. Stallone en Braden Aftergood doen dienst als producenten, iets wat ze zullen voortzetten bij toekomstige projecten als de verfilming van James Byron Huggins' boek Hunter. een verfilming van FBI-boek Ghost en een vooralsnog titelloze film over een groep special ops-soldaten.

Het is nog onduidelijk wanneer Samaritan de bioscopen moet bereiken. Wat vind jij ervan dat Sylvester Stallone in deze fase van zijn acteercarrière een superheld zal spelen? Laat hieronder je mening horen!

NieuwsFilm

meest populair