Uitgebreide trailer 'Pennywise: The Story of IT'

Uitgebreide trailer 'Pennywise: The Story of IT'

Met een blik op die Pennywise uit 1990.

In 2017 verscheen IT en later dit jaar krijgen we IT: Chapter Two. In die films zien we hoe hets Pennywise het dorpje Derry en de jongste inwoners terroriseert, waaronder de The Losers Club. In 1990 verscheen al de tweedelige miniserie IT en toen speelde Tim Curry 'Pennywise the Dancing Clown'.

De documentaire Pennywise: The Story of IT werpt een blik op de miniserie, maar ook op de impact van Curry's clown. De acteur is ook te zien in de docu en dat is enigszins opvallend te noemen. In 2012 kreeg de acteur een zware beroerte. Sindsdien zit hij in een rolstoel en is hij zelden publiekelijk verschenen. Andere namen in de documentaire zijn Seth Green, Richard Thomas, Emily Perkins en make-up specialist Bart Mixon. Regisseur Tommy Lee Wallace is uiteraard ook van de partij.

Trailer van zes minuten
Hieronder zie je een uitgebreide zes minuten durende trailer voor Pennywise: The Story of IT waarin vele interviews en unieke beelden van achter de schermen te zien zijn. De docu maakt ook één ding duidelijk; niemand is blij met de enorme spin in de verfilming van het boek van Stephen King.


Later dit jaar moet de docu verschijnen en voor 5 september staat Andy Muschietti's IT: Chapter Two gepland, met Bill Skarsgård als Pennywise.

NieuwsFilm

meest populair