X-Men na de aftiteling van 'Avengers: Endgame'?

X-Men na de aftiteling van 'Avengers: Endgame'?

Het kan zomaar gebeuren, maar op een belangrijke randvoorwaarde.

Nog maar een paar maandjes wachten en dan is Avengers: Endgame in de bioscoop te zien. Mocht de overname van Fox tegen die tijd afgerond zijn, dan heeft Disney mogelijk een leuke verrassing voor ons in petto. Er zou na de aftiteling een korte blik op de X-Men of de Fantastic Four te zien zijn. Maar dat hangt af van de status van de overname van Fox.

De kans is klein dat het allemaal lukt om de overname helemaal voor die tijd rond te hebben. En als deze al voor de release van Avengers: Endgame rond is, dan is het de vraag of er wel voldoende tijd is om nog een scène voor na de aftiteling op te nemen. Het hangt er allemaal vanaf of de overname inderdaad eind maart rond is, zoals velen hopen.

Het kan...
The Hollywood Reporter schrijft dat Marvel géén teaser met de X-Men of Fantastic Four mag gebruiken, als de overname nog niet rond is. Wel weet het vakblad heel zeker dat dit het meest applauswaardige en thematisch passende moment zal zijn sinds Nick Fury (Samuel L. Jackson) aan het eind van Iron Man aan Tony Stark (Robert Downey Jr.) vertelde dat hij onderdeel uitmaakt van een breder universum.

Natuurlijk is het nog niet zeker hoe de X-Men in het MCU passen en ook niet hoe Marvel Studios dat aan wil pakken. Er komen al twintig jaar films in die franchise uit, dus de boel is heel erg gevestigd bij fans. Om ze naar het MCU te brengen, moet er vermoedelijk iets speciaals gedaan worden. Met de Fantastic Four is het iets makkelijker, de First Family van Marvel slaagde nog niet echt op het witte doek.

Endgame is vanaf 24 april in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair