Algemeen

Hoe 'How to Train Your Dragon' toch verder kan

Wacht, was de franchise niet voorbij?

door Jim Pedd om 08:25 in Algemeen
The Hidden World maakt een einde aan de How to Train Your Dragon-franchise. Het verhaal van Hiccup en Toothless, dat bijna een decennium geleden begon, is voorbij. Maar regisseur Dean DeBlois heeft toch al een idee van hoe het verder kan in de toekomst.

In een interview met CinemaBlend vertelde DeBlois dat het absoluut de bedoeling is om met The Hidden World een einde te maken aan het verhaal van Hiccup en Toothless. Maar het universum zou wat hem betreft in andere richtingen uitgebreid kunnen worden. En daar heeft hij wel een idee voor...

Lees alleen verder als je de film al gezien hebt.

Een einde
"Ja, we wilden absoluut dat het hoopvol voelde, maar ook definitief. En ik denk dat wat we hebben geprobeerd is een bevredigend einde leveren dat uiteindelijk betekende dat zowel Hiccup als Toothless hun eigen weg zouden inslaan en dat het beter voor iedereen was. Dus we wilden ook laten zien dat iedereen het goed zou doen bij volwassenheid, " aldus DeBlois.

"Voor mij is het een bevredigend einde. Het was dus ook echt de bedoeling, dat draken zouden verdwijnen en een legende zouden worden. Maar dat wij als publiek weten dat ze er nog zijn. Verder heb ik geen rechten op de franchise, dus als DreamWorks dat op een gegeven moment wil, kan dat. Ik hoop met een andere tijdlijn, andere personages, en dat het verhaal van Hiccup en Toothless intact blijft."

Heb jij de film al gezien? Zo ja, wat vind je van het einde?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik moet het einde nog zien...

SplashySleet20

Avatar

Ik vind het echt een prachtig en emotioneel einde.

adofmirosch

Avatar

Geweldige trillogy! En een prachtig einde.

Paulusie

Avatar

De eerste twee delen super, het laatste deel viel iets tegen, teveel herhaling.

Goku32

Avatar

Doe maar niet het is mooi geweest zo

NieuwsFilm

meest populair