It's alive! Het FT Forum Reanimated

It's alive! Het FT Forum Reanimated

Het forum van FilmTotaal glanst weer van buiten! (nu nog van binnen)

Eerst even een kort stukje geschiedenis. Lang, laaaang geleden, toen FT nog maar net bestond (nu bijna 19 jaar geleden) werd er ook een filmforum online gezet (voor alle millenials die al geen idee meer hebben wat dat is lees dit even).

Dit forum is vervolgens vele jaren lang een prettige plek geweest om te praten/discussiëren over film in de breedste zin van het woord. Maar de tijden veranderden toen allerhande social media de #1 bestemming werden om je mening te uiten. We hebben dat een beetje aangezien en, eerlijkheid dient te zeggen, daar niet op gereageerd (hoe groot kon Facebook nou echt worden...). Tot vandaag dan met het in ere herstellen van het Forum.

It's Alive
We hebben flink getwijfeld. Moet het Forum nog wel een tweede kans krijgen? Heeft het nog toegevoegde waarde? Zit er überhaupt iemand op te wachten? Maar na wat polsen en nadenken kwamen we tot een overweging: 'Misschien is het juist wel weer tijd om ons forum nieuw leven in te blazen'. Een plek waar de ware filmliefhebbers elkaar (opnieuw) kunnen ontmoeten. Prettig, eerlijk en met respect voor elkaar (en daar gaan we op letten). En het hoeft heus allemaal niet meer zo groot te worden. Het staat er voor hen die verder willen praten als de reacties op de frontpage al lang gestopt zijn.

Dus we hebben de nieuwste versie van pbpBB geïnstalleerd, de onderwerpen en dergelijke wat opgeschoond en een beveiligde verbinding aangelegd. Alles loopt weer tip-top. Het is er wel stil geworden. Hopelijk kunnen we dat dus weer gaan veranderen. En voor de oudgedienden die weten waar ik het over heb, Café De Lemming is weer geopend.

ps: Een praktisch, maar ook onhandig, punt betreft jezelf registreren. Je account voor de frontpage kan je helaas niet gebruiken voor het forum. Daar moet je jezelf dus even opnieuw registreren. Je kan wel voor beide hetzelfde email/naam en wachtwoord gebruiken

NieuwsFilm

meest populair