Wat gaan Anna en Elsa doen in 'Frozen 2'?

Wat gaan Anna en Elsa doen in 'Frozen 2'?

De eerste trailer voorspelde een reis.

Ondanks dat Pixars Incredibles 2 verleden jaar enorm goed scoorde aan de wereldwijde bioscoopkassa's, is Frozen uit 2013 nog altijd de financieel hoogst scorende animatiefilm. Eind dit jaar verschijnt het vervolg Frozen 2 en daarin gaan de iets oudere Anna en Elsa op reis. Maar waarom?

Volgens een podcast van 'Jim Hill and Drew Taylor' is er een duidelijke reden achter de reis, een zoektocht. Anna en Elsa gaan volgens Taylor op zoek naar wat er is gebeurd met hun ouders. Er zou al een subtiele hint zitten in het begin van de recente trailer. Daarin is te zien hoe Elsa probeert haar krachten in te zetten om een woeste zee te kunnen passeren. Er zou een visuele overeenkomst zijn tussen de golven en de schipbreuk-scène in de eerste film. Het zou een slimme aanwijzing zijn naar het plot van de film. Hieronder nogmaals die trailer:


Het zijn uiteraard Kristen Bell en Idina Menzel die weer te horen zijn als Anna en Elsa, en Josh Gad en Jonathan Groff geven hun stem weer aan Olaf en respectievelijk Kristoff. Nieuwe stemrollen zijn voor Alan Tudyk, Santino Fontana, Ciarán Hinds en Maurice LaMarche.

Frozen van het duo Chris Buck en Jennifer Lee staat gepland voor 27 november.

NieuwsFilm

meest populair