Warner Bros. wil meer Mad Max!

Wil wil er niet een vervolg op Mad Max: Fury Road?

In 2015 verscheen Mad Max: Fury Road van regisseur George Miller en daarna werd er gesproken over vervolgen en een spin-off. Toch lijkt er nog niets in ontwikkeling. Dit is enigszins vreemd, aangezien Warner Bros. erg graag verdergaat met de reeks én de regisseur.

In gesprek met L.A. Times zei Kevin Tsujihara, de grote baas bij Warner Bros., dat hij graag nog een film maakt in de franchise.


"We hebben ongelooflijke franchises aan de filmkant, zoals The Matrix. We zouden graag opnieuw met George Miller samenwerken aan het uitbreiden van de Mad Max-franchise. We denken dat er een grote kans is met Looney Tunes en Hanna-Barbera. We moeten in die franchises investeren, en ze opbouwen. We denken dat ze, ondanks hun leeftijd, nog steeds een speciale plaats innemen in de harten van kinderen."

Mad Max: Furiosa
Tsujihara lijkt dus geld te zien in meer Matrix-films. Er zou een nieuwe film in ontwikkeling zijn, maar daar is al een jaar niets over vernomen. Fury Road won maar liefst zes technische Oscars en was er voor tien genomineerd, waaronder beste film en beste regisseur. Wereldwijd werd er een kleine $400 miljoen opgehaald. Er zouden al verhalen klaar liggen voor Mad Max: Furiosa en nog twee vervolgen.

NieuwsFilm

meest populair