Algemeen

Marvel: 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' geen prioriteit meer

Ontslag James Gunn komt hard aan.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Lange tijd stond Guardians of the Galaxy Vol. 3 gepland voor 2020 en na het succes van de eerste twee delen keek iedereen uit naar wat de afronding van het verhaal van Chris Pratts Peter Quill a.k.a. Star-Lord moet worden. Na het ontslag van regisseur James Gunn lijkt het derde deel nog jaren van ons verwijderd.

In gesprek met Collider heeft Marvel Studios-kopman Kevin Feige aangegeven dat de film nu geen prioriteit is en dat het nog wel even kan duren voordat de film verschijnt.


"Ik bedoel, toen deze werd vertraagd, werd deze vertraagd. Hij komt niet uit. We hebben nooit een releasedatum aangekondigd, maar uiteraard stond deze in de planning om snel te verschijnen. Buiten dat we het script [van James Gunn] zullen gebruiken, concentreren we ons op andere projecten."

2022 of later
Gunn bereidde zich voor zijn ontslag voor op de opnames, dus dat de film eigenlijk in mei 2020 had moeten verschijnen, lijkt een zekerheid. Los van dat meerdere betrokkenen hebben aangegeven dat Vol. 3 er sowieso gaat komen, zijn er nog geen updates over een andere regisseur. De kans is groot dat de film pas in 2022 of later verschijnt.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Laat dan de guardians dood in endgame en laat rocket officiele avenger worden n nebula

GreenHornet

Avatar

Schrap de film dan helemaal

Artificialis

Avatar

Gewoon afmaken! Wordt het een succes? Dan kunnen ze ermee blijven doorgaan. Werkt het niet met een andere regisseur? Dan kan Guardians of the Galaxy 3 gewoon fungeren als afsluiter.

Sunspot

Avatar

Dus krijgen we misschien dat ander team te zien eerder.

Wat werd geïntroduceerd in deel 2, met Stallone, Rosenbaum.

Zou dat wel willen zien, maar inderdaad, eerst afsluiter, maak trilogie gewoon.

Grootste probleem is niet Gunn lijkt mij, maar Bautista vooral lijkt mij. Hij hoort er wel bij, maar als echt zo moeizaam gaat, dan maar zonder hem.

Of ze maken mixfilm, gelijk vanaf begin zowat met dat nieuwe team Smiley face.

Wil dat karakter van Michael Rosenbaum wel zien, soort Iceman, heeft vette krachten wel vind ik, wat nog niet is gezien het MCU

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Ze kunnen het beter inderdaad afsluiten met de derde deel, tenzij de derde deel een hit wordt dan mag er voor mijn part ook een vierde deel gemaakt worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair