Marvel: 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' geen prioriteit meer

Marvel: 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' geen prioriteit meer

Ontslag James Gunn komt hard aan.

Lange tijd stond Guardians of the Galaxy Vol. 3 gepland voor 2020 en na het succes van de eerste twee delen keek iedereen uit naar wat de afronding van het verhaal van Chris Pratts Peter Quill a.k.a. Star-Lord moet worden. Na het ontslag van regisseur James Gunn lijkt het derde deel nog jaren van ons verwijderd.

In gesprek met Collider heeft Marvel Studios-kopman Kevin Feige aangegeven dat de film nu geen prioriteit is en dat het nog wel even kan duren voordat de film verschijnt.


"Ik bedoel, toen deze werd vertraagd, werd deze vertraagd. Hij komt niet uit. We hebben nooit een releasedatum aangekondigd, maar uiteraard stond deze in de planning om snel te verschijnen. Buiten dat we het script [van James Gunn] zullen gebruiken, concentreren we ons op andere projecten."

2022 of later
Gunn bereidde zich voor zijn ontslag voor op de opnames, dus dat de film eigenlijk in mei 2020 had moeten verschijnen, lijkt een zekerheid. Los van dat meerdere betrokkenen hebben aangegeven dat Vol. 3 er sowieso gaat komen, zijn er nog geen updates over een andere regisseur. De kans is groot dat de film pas in 2022 of later verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair