Celebrity

'Johnny Depp eist 50 miljoen (!) dollar van ex Amber Heard wegens hoax mishandeling'

De acteur vindt zichzelf geen dader, maar slachtoffer.

door FilmTotaal om 10:39 in Celebrity
Hollywoodster Johnny Depp (The Crimes of Grindelwald, Salazar's Revenge) heeft zijn ex-vrouw Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) officieel aangeklaagd voor smaad. Depp hekelt het feit dat Heard hem in een krantenartikel heeft beschuldigd van huiselijk geweld en eist 50 miljoen dollar aan schadevergoeding van haar.

In december 2018 verscheen er een opiniestuk van Amber Heard (32) in The Washington Post. Daarin schreef ze over haar ervaringen met huiselijk geweld, zonder de naam van haar ex-man Johnny Depp (55) te noemen. Depp heeft nu besloten om Heard desalniettemin aan te klagen voor deze column wegens smaad, zo meldt The Blast.

Hoax
In de ingediende stukken noemen de advocaten van Depp de beschuldigingen van Heard 'vals' en een 'hoax om positieve aandacht te generen'. Depp beweert dat Heard juist degene is geweest die gewelddadig werd tijdens de bewuste ruzie in mei 2016. "Zij is niet het slachtoffer, maar de dader", stellen de advocaten van Depp.

Reactie
Het advocatenteam van Heard heeft inmiddels ook gereageerd op de ontwikkelingen. "Deze aanklacht bewijst dat het Depp nog steeds niet wil lukken om de waarheid omtrent zijn wangedrag te accepteren", luidt het statement van Heard. "Depp probeert Heard met deze acties opnieuw het zwijgen op te leggen, maar dat zal hem nooit lukken".

NieuwsFilm

meest populair