Belangrijk personage 'Hitman's Bodyguard'-sequel gecast

Belangrijk personage 'Hitman's Bodyguard'-sequel gecast

De eerste film bracht wereldwijd 176 miljoen dollar in het laatje.

Frank Grillo zal te zien zijn naast de terugkerende Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek in The Hitman's Wife's Bodyguard, een vervolg op de succesvolle actie-comedy The Hitman's Bodyguard uit 2017.

In de sequel volgen we opnieuw bodyguard Michael Bryce (Reynolds), die wordt ingehuurd door de personages van Jackson en Hayek om een missie rondom de Amalf Coast te volbrengen.

Grillo's rol
Grillo moet de rol spelen van een Interpol-agent die Reynolds, Jackson en Hayek nodig heeft om een grootschalige cyberaanval in Europa te voorkomen. Patrick Hughes, regisseur van het eerste deel, zal opnieuw de regie voor zijn rekening nemen. Het script werd geschreven door Tom O'Connor. De opnames beginnen deze maand. The Hitman's Bodyguard, dat deels werd gefilmd in Amsterdam, was in 2017 goed voor een wereldwijde opbrengst van 176 miljoen dollar. Dit succes hopen de akers natuurlijk te evenaren.

Het is nog onduidelijk wanneer The Hitman's Wife's Bodyguard in de bioscopen moet draaien, maar dit zal waarschijnlijk rond de zomer van 2020 zijn.

NieuwsFilm

meest populair