Algemeen

Belangrijk personage 'Hitman's Bodyguard'-sequel gecast

De eerste film bracht wereldwijd 176 miljoen dollar in het laatje.

door Zilko Tarici om 12:55 in Algemeen
Frank Grillo zal te zien zijn naast de terugkerende Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek in The Hitman's Wife's Bodyguard, een vervolg op de succesvolle actie-comedy The Hitman's Bodyguard uit 2017.

In de sequel volgen we opnieuw bodyguard Michael Bryce (Reynolds), die wordt ingehuurd door de personages van Jackson en Hayek om een missie rondom de Amalf Coast te volbrengen.

Grillo's rol
Grillo moet de rol spelen van een Interpol-agent die Reynolds, Jackson en Hayek nodig heeft om een grootschalige cyberaanval in Europa te voorkomen. Patrick Hughes, regisseur van het eerste deel, zal opnieuw de regie voor zijn rekening nemen. Het script werd geschreven door Tom O'Connor. De opnames beginnen deze maand. The Hitman's Bodyguard, dat deels werd gefilmd in Amsterdam, was in 2017 goed voor een wereldwijde opbrengst van 176 miljoen dollar. Dit succes hopen de akers natuurlijk te evenaren.

Het is nog onduidelijk wanneer The Hitman's Wife's Bodyguard in de bioscopen moet draaien, maar dit zal waarschijnlijk rond de zomer van 2020 zijn.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Matig filmpje dus ik verbaas mij dat er een vervolg komt. Het Nederlandse tintje gaf het nog wat extra’s.


Maar The Hitman’s Wife doelt op Salma Hayek en een film waarin zij het titelpersonage speelt ben ik gelijk warm voor.

Gigan72

Avatar

Het was leuk dat het in Nederland was maar voor de rest een film die je de volgende dag weer vergeten ben.
Deel 2 is dus niet nodig

Thiver

Avatar

Ah, Frank Grillo! De acteur die altijd aan boord komt bij het tweede deel: The Purge: Anarchy, Captain America: The Winter Soldier, Beyond Skyline... en nu dus deze film.

Master Of Films

Avatar

Torrent liefhebbers zullen ook vast uit kijken naar The Hitman's Wife's Bodyguard, aangezien Ziggo geen illegale downloader (van The Hitman's Bodyguard) verlinkt aan Dutch FilmWorks.

NieuwsFilm

meest populair