Sony's Marvel-filmuniversum: Geen Spider-Man, wel Kraven

Sony's Marvel-filmuniversum: Geen Spider-Man, wel Kraven

Een kleine update.

Via het wisselend betrouwbare Discussing Film krijgen we een kleine update over de toekomst van Sony's Universe Of Marvel Characters, oftewel het Sony Marvel Universe.

Volgens de website blijft Tom Hollands Spider-Man onderdeel van het Marvel Cinematic Universe en naar verluidt is Sony niet van plan om zijn eigen Spider-Man te introduceren, ondanks dat er wel geruchten zijn dat Sony dit overweegt.

Een van de films die in ontwikkeling is, is Kraven the Hunter en deze zou zich vooral richten op dit personage. Er zou onder meer gekeken worden naar de comic 'Kraven's Last Hunt', waar Spider-Man overigens een belangrijk aandeel in heeft. Antoine Fuqua (The Equalizer 2) is in beeld voor de regiestoel en er wordt gezocht naar een A-List acteur voor de rol als de Marvel-slechterik.

Titels als Silk, Jackpot en Nightwatch blijven in ontwikkeling, maar de projecten Sinister Six en Mysterio staan in de ijskast. De laatste duikt uiteraard op in de MCU-film Spider-Man: Far From Home die later dit jaar verschijnt.

Als laatste meldt Discussing Film dat Venom 2 (2020) gemaakt zal worden door een andere regisseur, aangezien Ruben Fleischer druk bezig is met Zombieland: Double Tap die eind 2019 verschijnt. In 2020 moet ook Morbius The Living Vampire met Jared Leto verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair