Video

Tweede trailer 'Shazam!' toont onhandige superheld & Batman als wapen

Zeg mijn naam!

door Jeffrey Kouters om 18:40 in Video
Het heeft lang moeten duren, maar de tweede trailer van DC's aankomende superheldenfilm Shazam! is nu eindelijk hier. De nieuwe trailer bevat een hoop nieuw beeldmateriaal. Zo zien we onder andere meer van Billy Batson alias Shazam (Zachary Levi) en zijn vriend Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer).

De marketingcampagne van Shazam! verloopt tot nu toe een beetje slapjes. De eerste trailer van deze film verscheen zeven maanden geleden al en pas nu, ongeveer een maand voor de release, heeft Warner Bros. besloten om de tweede trailer vrij te geven. In deze trailer staan vooral de onhandige acties van de titelheld centraal. Ook krijgen we meer te zien van slechterik Doctor Sivana (Mark Strong).

In het kort
In Shazam! zien we hoe tiener Billy Batson (Asher Angel) bijzondere krachten krijgt van een tovenaar. Door 'Shazam' te roepen verandert hij namelijk in de superheld Shazam (Levi). De film wordt geregisseerd door de Zweed David F. Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation).


Shazam! dondert op 4 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ik ga de trailer niet bekijken, maar ik kijk wel heel erg uit naar deze film. Nog een maar een maand gelukkig Smiley face

Devenace

Avatar

Leuk, een feelgood superhelden film a la Ant man.

Devenace

Avatar

Leuk, een feelgood superhelden film a la Ant man.

Devenace

Avatar

Volgens mij heb ik een doppelganger of trol.

weszz

Avatar

Trailer 1 was ok-ish. Trailer 2 is toch wel een stuk toffer. Ik blijf het raar vinden dat ze kozen voor 'Shazam' als film personage. Was Martian Manhunter dan geen betere keuze?

Mav Damian

Avatar

David F Sanberg is een prima regisseur dus ik heb hier nog wel vertrouwen in en deze trailer vind ik ook prima. Ben benieuwd of deze solo film van DCEU ook een hit word.

SplashySleet20

Avatar

De marketing wordt best goed gedaan hoor. Eerst een trailer. Dan even alle focus op Aquaman. Dan volledig op Shazam. En zeker dat endgame 2 weken later uit komt is het helemaal handig. Aangezien er veel mensen liever wachten op endgame in plaats van shazam.

STYD

Avatar

Juist zo moet het. Ze spoilen echt letterlijk niets. Ga deze sowieso in de bios kijken. Captain Marvel vind ik echt 10x niets, Shazam lijkt min veel leuker

NieuwsFilm