Algemeen

'Beverly Hills 90210'-acteur Luke Perry overleden

Hij lag al flink wat dagen in het ziekenhuis.

door Bram de Groot om 19:14 in Algemeen
Acteur Luke Perry, vooral bekend van zijn rol in de serie Beverly Hills 90210, is overleden. Dit meldt TMZ. Verleden week belandde Perry in het ziekenhuis nadat hij een beroerte kreeg. Vanmorgen is de acteur op 52-jarige leeftijd overleden in St. Joseph's Hospital in Burbank.

In Beverly Hills 90210 was Perry te zien als het personage Dylan en hij had ook rollen in series als Another World, Oz, Jeremiah, Windfall, John from Cincinnati en Body of Proof. Ook is hij te zien in de serie Riverdale als de vader van het hoofdpersonage Archie.


Op filmgebied heeft Perry in flink wat films gespeeld. Heel opvallend waren zijn rollen nooit echt. Hij was te zien in films als Buffy the Vampire Slayer (1992), The Fifth Element (1997) en hij heeft zijn aandeel voor in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood, als het personage Wayne Maunder. Deze film verschijnt later dit jaar.

Sinds afgelopen woensdag lag Perry in een kunstmatige coma nadat hij een flinke beroerte kreeg in zijn huis. Vandaag werden we ook al opgeschrikt door de dood van The Prodigy-zanger Keith Flint.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spooklift

Avatar

RIP :( Zo jong. Heeft hij al alle opnames gedaan bij Once Upon a Time in Hollywood?

Pronk47

Avatar

R.I.P veel belovende acteur,veel te jong.

Decepticon

Avatar

RIP
Ook weer veel te jong, allemachtig.

Ik geniet altijd nog van mijn dvd box van Beverly Hills 90210. Eén van mijn favoriete series van de 90's toen ik op de middelbare school zat.

Scheerzeep

Avatar

Dit is echt schrikken. Pfoeh. Rust zacht, Luke. Ik mocht je graag zien spelen in Riverdale.

shellghost

Avatar

Vind de dood van Keith Flint "erger". Deze zag je niet aankomen. ;(

Ereptile

Avatar

R.I.P :( 2019 word hopelijk geen 2016.2 want dat jaar overleden er ook bizar veel mensen, zowel binnen als buiten de showbiz.

MARB-LES

Avatar

RIP Luke en Keith.
Jullie zullen gemist worden.

Da Villain

Avatar

RIP. Riverdale zal nooit meer hetzelfde zijn... en de wereld heeft weer een fantastisch mens verloren.

Gigan72

Avatar

Met de serie 90210 heb ik echt niets.
Maar heb Luke wel gezien in andere dingen ..was toch wel een prima acteur<
De muziek van The Prodigy heb ik van het begin al goed gevonden.
Het nr Charly daar ging heel Parkzicht op los... echt jammer van Keith Flint.

RIP luke en Keith

lamoteg

Avatar

Rip, vond je ook de max in de originele buffy

GreenHornet

Avatar

Sabrina vragen om hem terug te brengen

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Zondag nog een aflevering uit de oude doos van de Simpsons gekeken waar hij nog een bijrolletje had als halfbroer van Krusty. Geweldig stemmenwerk en komische timing. Bizar om de volgende dag dan te horen dat hij dood is. Heb nooit 90210 gekeken, boeide me echt niks en in andere dingen (her)kende ik hem niet echt. Maar zoiezo veel te jong. RIP

Goku32

Avatar

Wow shit dit is wel schrikken die serie keek ik wel eens Toen ik jong was. Heel veel sterkte voor de familie met dit grote verlies

meanrat

Avatar

Eerst Keith Flint. Mijn jeugdheld. En toen ook mijn jeugdzonde. Het is mooi hoe op dezelfde dag zowel een held als een zonde onze wereld verlaten. Van Luke vind ik het allemaal niet zo erg. Ik keek die serie 90210 wel graag...sorry...maar de muziek van The Prodigy is nog steeds meesterlijk. En hun shows zijn zo ontzettend vet. Daar had ik nog een keer heen willen gaan. Waarschijnlijk is dat nu echt over...misschien nog een keer een soort van show ter nagedachtenis aan Keith. Ik denk dat ik ga proberen daar dan heen te gaan, als ze dat over enkele jaren toch nog willen doen.

Utah

Avatar

@spooklift Zo goed als ik weet had hij die opnamens afgerond. Zijn deel in seizoen 3 van Riverdale echter niet. Inderdaad veel te jong overleden. Hij was erg goed gecast als Fred Andrews. RIP

nieuwslaatste nieuws

meest populair