'Beverly Hills 90210'-acteur Luke Perry overleden

'Beverly Hills 90210'-acteur Luke Perry overleden

Hij lag al flink wat dagen in het ziekenhuis.

Acteur Luke Perry, vooral bekend van zijn rol in de serie Beverly Hills 90210, is overleden. Dit meldt TMZ. Verleden week belandde Perry in het ziekenhuis nadat hij een beroerte kreeg. Vanmorgen is de acteur op 52-jarige leeftijd overleden in St. Joseph's Hospital in Burbank.

In Beverly Hills 90210 was Perry te zien als het personage Dylan en hij had ook rollen in series als Another World, Oz, Jeremiah, Windfall, John from Cincinnati en Body of Proof. Ook is hij te zien in de serie Riverdale als de vader van het hoofdpersonage Archie.

Bekijk de afbeelding
Op filmgebied heeft Perry in flink wat films gespeeld. Heel opvallend waren zijn rollen nooit echt. Hij was te zien in films als Buffy the Vampire Slayer (1992), The Fifth Element (1997) en hij heeft zijn aandeel voor in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood, als het personage Wayne Maunder. Deze film verschijnt later dit jaar.

Sinds afgelopen woensdag lag Perry in een kunstmatige coma nadat hij een flinke beroerte kreeg in zijn huis. Vandaag werden we ook al opgeschrikt door de dood van The Prodigy-zanger Keith Flint.

NieuwsFilm

meest populair