Jared Harris tekent voor 'Morbius, the Living Vampire'

Jared Harris tekent voor 'Morbius, the Living Vampire'

Gave acteur gecast in de film met Jared Leto.

Langzaamaan vordert het werk aan Morbius, the Living Vampire, de Sony-film waarin Jared Leto een vampier gaat spelen. Vandaag meldt Deadline dat Jared Harris gecast is in de serie en naast hem te zien zal zijn. Welke rol hij precies krijgt is nog even de vraag.

Morbius is de tweede film in het Sony Marvel-universum. Dat werd gelanceerd met Venom, waarin acteur Tom Hardy de titelrol speelde. Momenteel zoekt men al naar een manier om daar een vervolg op te maken en in de tussentijd vindt het werk aan Morbius dus al plaats.

Morbius de vampier
Daniel Espinosa mag Morbius the Living Vampire regisseren. Centraal staat biochemist Dr. Michael Morris, gespeeld door Leto. Hij verandert in een vampier als hij vleermuisdna in een serum plaatst waarmee hij een zeldzame bloedziekte hoopt te genezen.

Het moet naar het schijnt een behoorlijk harde film worden met een vrij aparte hoofdpersoon. Morbius is in de comics soms een schurk en soms een held. Het ligt er maar net aan wanneer je hem ziet in de comics. Dat soort ambiguïteit verwachten we ook van deze film.

NieuwsFilm

meest populair