'Will Smith krijgt opnieuw veel kritiek te verduren'

'Will Smith krijgt opnieuw veel kritiek te verduren'

Hij lijkt niet genoeg op de persoon die hij gaat spelen.

Will Smith is al jarenlang een grote naam in Hollywood; zo is hij bijvoorbeeld bekend van franchises als Men in Black en Bad Boys. Toch heeft de acteur ook in mindere films gespeeld en hij krijgt nu alweer de nodige kritiek voor films die nog niet eens verschenen zijn. Zo was lang niet iedereen even blij met zijn casting als Genie in de aanstaande live-action Aladdin. Maar nu krijgt Smith opnieuw de wind van voren...

De 50-jarige acteur gaat namelijk Richard Williams, de vader van tennissers Serena en Venus Williams, spelen. De film zal zich voornamelijk richten op de strijd die Richard voerde met zijn dochters om ze op het tennisveld te krijgen; zo forceerde de vader zijn dochters al het veld op te gaan toen ze pas een paar jaar oud waren, iets waar hij jarenlang kritiek voor kreeg. Maar nu wordt ook Will Smith's casting controversieel onthaald.

Geen goede keuze
Zo vinden veel mensen dat Will Smith niet genoeg lijkt op Richard Williams; Smith heeft namelijk een lichtere huidskleur dan Williams. Een persoon op Twitter zei: ''Smith is een goede acteur, maar waarom speelt hij altijd mensen die een donkere huidskleur dan hem hebben?'' Sommigen vragen nu dus voor een andere casting.

Het is nog niet bekend wie de gezusters Williams gaan spelen in de film die King Richard gaat heten.

NieuwsFilm

meest populair