Algemeen

Driekoppige draak vs Godzilla op foto's 'King of the Monsters'

Dit wordt vast een toffe actiefilm.

door Jim Pedd om 06:42 in Algemeen
Er is een hele reeks nieuwe foto's vrijgegeven van Godzilla: King of the Monsters. De beelden geven niets van het plot weg, maar laten wel weer duidelijk zien welke gigantische monsters allemaal in de film van Michael Dougherty voorkomen. Ook zien we enkele van de menselijke personages.

Tegenover Total Film, de site die de beelden vrijgaf, vertelde regisseur Dougherty dat zijn film iets minder realistisch dan de vorige twee monsterfilms is. "Ik wilde de wezens laten zien als extreem realistisch, maar tegelijk de kleur die ze met zich mee konden brengen omarmen. Dus vooral als je bijvoorbeeld een driekoppige draak bliksem ziet afvuren. Je moet een meer fantastisch element omarmen als je een gigantische mot laat zien, of een grote vogel uit een vulkaan laat opstijgen. Je probeert het realistisch te maken, zodat het echt voelt, maar kiest ook voor heel bovennatuurlijke wezens," aldus de regisseur.

King of the Monsters
In deze film volgen we de heldhaftige dagen van crypto-zoölogisch agentschap Monarch en de leden van de organisatie die het opnemen tegen goddelijke monsters, waaronder de machtige Godzilla. Hij botst met Mothra, Rodan en zijn aartsvijand, de driekoppige King Ghidorah. Waar deze oeroude supersoorten weer opkomen, zal het einde van hun strijd het voortbestaan van de mensheid beslissen. Vanaf 30 mei 2019 in de bioscoop.
Als bonus ook nog een gave Japanse poster voor de film.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Skihvo

Avatar

Duurt veelste te lang!

Goku32

Avatar

Sick vet kijk uit naar deze film

nieuwslaatste nieuws

meest populair