Heeft Rocket een grote rol in 'Avengers: Endgame'?

Heeft Rocket een grote rol in 'Avengers: Endgame'?

De enige Guardian die nog in leven is.

Verleden jaar zagen we vele Marvel-helden in stof opgaan. Onder hen bevonden zich heel wat leden van de Guardians of the Galaxy. De enige overlevende bleek Rocket, het praatgrage 'konijn', en het lijkt erop dat de soort van wasbeer in Avengers: Endgame weer op pad gaat met zijn nieuwe vriend Thor.

Maar hoe groot zal de rol van Rocket Raccoon worden? In Avengers: Infinity War speelde hij een belangrijk aandeel in de reis naar Nidavellir, waar Thor zijn nieuw wapen Stormbreaker werd gesmeed. Ook had hij enkele pakkende shots in de clash in Wakanda. Aan het einde zag hij zijn vriend Groot in stukjes as vervallen.

Acteur Sean Gunn die de rol speelde op de set via motion-capture, tegenover IGN over de schermtijd van Rocket in Avengers 4: "Ik kan alleen maar zeggen dat Rocket in Endgame veel interessante nieuwe mensen ontmoet die hij nog niet eerder heeft ontmoet. Ik denk dat ik het daarbij zal laten."

Het lijkt er dus op dat Rocket opnieuw een belangrijke rol gaat spelen. In de recente tv-trailer zagen we het personage al op een onbekende plek. Vanaf 24 april zien we waar hij op dat moment is.



NieuwsFilm

meest populair