Video

Psychopatische Superman in trailer 'Brightburn'

James Gunn en andere Gunns maken opvallende superheldenfilm.

door Bram de Groot om 12:06 in Video
Zet je schrap, onderstaande trailer voor Brightburn laat je namelijk een zeer duivelse Superman zien. Hij is niet de reddende engel van Krypton, maar een psychopatische jonge Superman die het gemunt heeft op de inwoners van "Smallville". Check de beelden hieronder!

Het meest herkenbare gezicht in de film is van Elizabeth Banks (The Hunger Games, Charlie's Angels) en zij speelt de moeder, Mrs. Breyer. Jackson A. Dunn is Brandon Breyer a.k.a. Brightburn en David Denman is Mr. Breyer.

James Gunn
De film is geproduceerd door James Gunn, regisseur van onder meer Guardians of the Galaxy uit 2014, en de regie lag in handen van David Yarovesky (The Hive). Vanaf 23 mei is Brightburn te zien op de Nederlandse bioscoopschermen.


De korte synopsis: Wat als een kind uit een andere wereld neerstortte - landde op aarde, maar in plaats van dat hij een held voor de mensheid moest worden, bleek hij iets onheilspellends te zijn?

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gregbelgie

Avatar

Ziet erwel goed uit!

ferryb86

Avatar

Damn die gaat gelijk op de watchlist

McGraig

Avatar

Het ziet er vet uit. Eindelijk iets origineels. Al ben ik bang dat hij op het einde gewoon een brave Superheld wordt in plaatst van een gestoorde maniak. Een volslagen deprimerend en allesvernietigend einde zou wel passen bij deze sfeer

RoberPaulsen

Avatar

De eerste trailer vond ik al heel cool, eindelijk een originele superheldenfilm

Devenace

Avatar

Ben benieuwd, als het einde maar niet samen met mama een euthanasie pilletje slikken is, “mommy knows best dear” misleiding a la mind over matter stuff thingy gedoe.

ridjieddo

Avatar

Meest ideale einde: hij vermoordt zijn ouders, laat het compleet vernietigde dorp achter en verhuist naar een grote stad. Daar komt hij een psychopatische superheld tegen.

NieuwsFilm

meest populair