'Rush Hour' krijgt reboot a la 'Ghostbusters'

'Rush Hour' krijgt reboot a la 'Ghostbusters'

Met vrouwelijke hoofdrolspelers.

In 1998 lanceerde New Line Cinema een trilogie: Rush Hour. In drie films zagen we Jackie Chan en Chris Tucker als komisch duo misdrijven oplossen. Maar nadat in 2007 de laatste film te zien was, is het tijd voor een reboot. En dus wordt er gekeken naar de mogelijkheid om een film met enkel vrouwen te maken.

That Hashtag Show meldt dat STX Studios bezig is met een vrouw-centrische Rush Hour-film. Er zijn weinig details bekend, al schijnt Bingbing Li mogelijk de hoofdrol te krijgen. De Chinese actrice was recent nog te zien in The Meg en zou nu dus de vrouwelijke hoofdrol in deze film krijgen. Welke andere actrice een hoofdrol moet krijgen is niet zeker.

Rush Hour 4?
In 2016 verscheen er nog een televisieserie gebaseerd op de franchise. De CBS-serie werd na 1 seizoen echter al stopgezet. Verder zijn er nog geruchten rond een vierde Rush Hour-film met Tucker en Chan erin. Recent vertelde Tucker nog dat iedereen die film wil maken: "Jackie Chan wil hem maken. Ik wil hem maken. De studio wil het. Dus we proberen met z'n allen om alles bij elkaar te krijgen. "

Het is alleen wachten op het moment dat alle sterren op de juiste plek staan.

NieuwsFilm

meest populair