Algemeen

'Sucker Punch' heeft 'director's cut'

Deze Zack Snyder-film heeft dus wel een versie 2.

door Bram de Groot om 10:53 in Algemeen
In 2011 zag Zack Snyder zijn actiefilm Sucker Punch enorm floppen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Het visuele actiespektakel kreeg op schijf een verlengde versie, en nu blijkt dat er een regisseursversie bestaat.

De 'director's cut' van een film is de versie die een regisseur eigenlijk had willen laten zien aan het publiek. Ondanks dat deze term soms onterecht op Dvd-hoesjes wordt geprint, is het wel degelijk zo dat filmstudio's de eindversie van een regisseur aanpassen. Warner Bros. husselde in 2017 nog Snyders Justice League door elkaar nadat de regisseur bij de film was vertrokken.

Director's Cut Event
Ondanks dat niet duidelijk is of er ook een afgeronde 'directors cut' beschikbaar is voor de DC-film, heeft Snyder nu aangegeven dat er wel eentje bestaat van Sucker Punch. Tijdens een Director's Cut Event later deze maand van Snyder laat hij enkele van zijn regisseursversies zien. Op de vraag van een fan op Vero waarom er geen regisseursversie van Sucker Punch wordt vertoond, zei Snyder dat deze nog niet helemaal is afgerond. Waarschijnlijk op het visuele vlak.

Ook gaf hij aan dat hij de fans aanraadt om van Sucker Punch de verlengde versie te bekijken. Deze biedt 18 minuten aan extra beeld.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dondeestagb

Avatar

Van de week nog gezien met een blanco instelling, blijft een kutfilm.

mrPitchBlack

Avatar

Geweldige film! sfeer lekker vaag. Love it.

Raki-Pure

Avatar

Mooie meiden in een vage prutfilm. Blijf wel een fan Zack Snyder. Watchmen bijv is het kijken meer dan waard.

Zembo

Avatar

Draak van een film. 1 keer gekeken en daarna nooit meer. DC mag van mij op de plank blijven liggen. DC van JL lijkt mij in tegendeel wel interessant.

eltorro

Avatar

Prima film, er mogen van mij wel meer van dit soort projecten verschijnen.

ThEnd

Avatar

Ik heb de blu-ray en daar zit een tweede schijf bij waar de director's cut op staat.
https://www.blu-ray.com/movies/Sucker-Punch-Blu-ray/61918/

LeonardoPacino

Avatar

Ik ben één van de weinigen, maar ik heb mij echt kostelijk vermaakt in de bios destijds. Heerlijk vermakelijk filmpje met een lekkere wacky soundtrack. Het voelde soms echt als één grote videoclip, en dat vond ik prima.

Master Of Films

Avatar

ThEnd "Ik heb de blu-ray en daar zit een tweede schijf bij waar de director's cut op staat."
Nee, dat is de Extended cut. Dat is NIET de director's cut die Zack Snyder bedoelt in zijn antwoord op Vero.


Zack Snyder reveals that an unseen director's cut of Sucker Punch exists, and it's much better than the previous versions.

The film made just $89 million worldwide, the lowest of any Snyder film, and WB promptly included an R-rated Extended Cut of the film on Blu-Ray.

Well, it now appears that even this cut (which already features 18 extra minutes of footage) is not Snyder's original vision for the film either. A fan on Vero asked Snyder why the Extended Cut isn't part of his recently announced Director's Cut Event, and Snyder responded by saying that "it's not the definitive version" of the film.

Goku32

Avatar

Deze film is zo slecht

Tycho Nestoris

Avatar

Ik heb deze film nooit kunnen afkijken. Zonder twijfel de slechtste Zack Snyder film (en dat zegt wat).

NieuwsFilm

meest populair