Opnames 'The Conjuring 3' beginnen in juni

Opnames 'The Conjuring 3' beginnen in juni

James Wan zal ditmaal niet regisseren.

JoBlo weet vandaag te melden dat de opnames van The Conjuring 3 in juni zullen beginnen in de Amerikaanse stad Atlanta. The Conjuring 3 gaat naar verluidt over een man die voor een moord terechtstaat, maar beweert dat hij ten tijde van de moord bezeten was. Volgens producent James Wans was het de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis dat een verdachte een demon aansprakelijk stelde voor zijn daden. De film is dus (losjes) gebaseerd op waargebeurde feiten.

Wan heeft verder aangegeven dat het nieuwe deel net als de vorige twee films in de franchise gebaseerd is op de echte dossiers van Ed en Lorraine Warren. Spinoffs zoals Annabelle en The Nun kregen meer artistieke vrijheid.

The Conjuring 3 moet ergens in 2020 de bioscopen bereiken (we gokken op de zomermaanden). David Leslie Johnson zal net als bij The Conjuring 2 het script verzorgen. Vera Farmiga en Patrick Wilson spelen op hun beurt opnieuw de rollen van Lorraine en Ed Warren,

De regie van het derde deel is in handen van Michael Chaves, die het stokje overneemt van Wan. Chaves regisseerde eerde Wan-productie The Case of La Llorona, die binnenkort in de bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair