Gave concept-art en scène 'Avengers: Endgame' onthuld!

Gave concept-art en scène 'Avengers: Endgame' onthuld!

Nog anderhalve maand tot het eindspel.

Met nog zo'n anderhalve maand te gaan is het nu niet heel lang meer wachten op Avengers: Endgame. Recent heeft Walt Disney een eerste clip laten zien tijdens een jaarlijkse bijeenkomst voor aandeelhouders. Er staan een beschrijving online.

Uiteraard is dit een mogelijke spoiler, maar de kans is groot dat - als de beschrijving klopt - de beelden terugkeren in de laatste trailer die waarschijnlijk deze maand verschijnt. Als eerste zeer gave concept-art van de overlevers.

Bekijk de afbeelding
De beelden zouden starten met een shot waarin de overgebleven Avengers aan een tafel zitten. Dit is in de ruimte die we ook zagen in de eerste trailer. Captain Marvel (Brie Larson) is aanwezig. Nebula (Karen Gillan) zegt dat zij denkt dat Thanos (Josh Brolin) naar "the garden" is gereisd nadat hij zijn plan klaarde, in Avengers: Infinity War.

De Tuin
Captain Marvel neemt het heft in handen en zegt dat ze naar 'de tuin' moeten gaan en dat ze de stenen moeten gebruiken om alles ongedaan te maken. Daarna is er een shot te zien met Rocket (Bradley Cooper), Thor (Chris Hemsworth), Nebula, Captain America (Chris Evans), War Machine (Don Cheadle) en Black Widow (Scarlett Johansson) in de ruimte. Dan vraagt Rocket aan degenen die nog nooit in de ruimte zijn geweest om hun hand op te steken. Hij vraagt aan hen om niet zijn ruimteschip onder te kotsen.

Captain Marvel
Aanvullende berichten meldden dat Captain Marvel aangeeft dat ze jarenlang andere werelden heeft geholpen die geen superhelden kennen. Daarnaast zou er een bepaalde spanning zijn tussen "Vers" en Thor. Waarschijnlijk doordat Thor minder krachtig is als de nieuwkomer. Dat Captain Marvel zich al zo snel bij de Avengers lijkt te voegen, heeft alles te maken met haar solofilm. In een nafilmpje is te zien dat ze meldt bij Captain America en de rest.

Waar is de rest?
Grote afwezigen in dit verhaal zijn Hawkeye (Jeremy Renner), Iron Man (Robert Downey Jr.), Ant-Man (Paul Rudd) en Hulk (Mark Ruffalo). Zouden zij een eigen missie hebben? Vanaf 24 april in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair