Celebrity

Twitter woedend: 'Orlando Bloom is een dierenbeul' (foto)

Veel twitteraars zijn woedend op de acteur.

door Jeffrey Kouters om 13:26 in Celebrity
De Britse filmacteur Orlando Bloom (Salazar's Revenge, Romans) heeft zich de woede op de hals gehaald van een groep twitteraars. Enkele dagen geleden zijn er namelijk foto's verschenen waarop te zien is hoe Bloom zijn hondje Mighty op een dieronvriendelijke en onveilige manier vervoert tijdens een motorrit.

Orlando Bloom (42) ligt flink onder vuur. Via Twitter krijgt hij bakken kritiek over zich heen van mensen die vinden dat de Hollywoodster onverantwoord met zijn huisdier omgaat. Vorig week nam Bloom zijn trouwe viervoeter Mighty namelijk mee naar een lunchafspraak en daarbij koos hij voor merkwaardige vervoersmethode. Bloom ging met zijn motor en had zijn hond in een piepkleine rugzak gestopt.

Onacceptabel
Veel dierenliefhebbers zijn woedend na het zien van de beelden en noemen de acties van Bloom 'onacceptabel'. "Ik haat Orlando Bloom bij dezen officieel", schrijft de woedende Twitter-gebruikster Nicky. "Welke gek vervoert zijn hond nou op deze manier?" vraagt zij zich stomverbaasd af. Ze krijgt veel bijval van mensen die zich ook beklagen over de foto's. Bloom heeft nog niet gereageerd op alle ophef.nieuwslaatste nieuws

meest populair