Celebrity

Twitter woedend: 'Orlando Bloom is een dierenbeul' (foto)

Veel twitteraars zijn woedend op de acteur.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 13:26 in Celebrity
De Britse filmacteur Orlando Bloom (Salazar's Revenge, Romans) heeft zich de woede op de hals gehaald van een groep twitteraars. Enkele dagen geleden zijn er namelijk foto's verschenen waarop te zien is hoe Bloom zijn hondje Mighty op een dieronvriendelijke en onveilige manier vervoert tijdens een motorrit.

Orlando Bloom (42) ligt flink onder vuur. Via Twitter krijgt hij bakken kritiek over zich heen van mensen die vinden dat de Hollywoodster onverantwoord met zijn huisdier omgaat. Vorig week nam Bloom zijn trouwe viervoeter Mighty namelijk mee naar een lunchafspraak en daarbij koos hij voor merkwaardige vervoersmethode. Bloom ging met zijn motor en had zijn hond in een piepkleine rugzak gestopt.

Onacceptabel
Veel dierenliefhebbers zijn woedend na het zien van de beelden en noemen de acties van Bloom 'onacceptabel'. "Ik haat Orlando Bloom bij dezen officieel", schrijft de woedende Twitter-gebruikster Nicky. "Welke gek vervoert zijn hond nou op deze manier?" vraagt zij zich stomverbaasd af. Ze krijgt veel bijval van mensen die zich ook beklagen over de foto's. Bloom heeft nog niet gereageerd op alle ophef.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

met een Chihuahua deden ze dit toch ook

Goku32

Avatar

Is die zo rijk en dan vervoerd hij ze hondje in een rugtas op een motor wtf

GreenHornet

Avatar

als KP het maar niet ziet

Inartie

Avatar

Heb wel medelijden met die Twitter figuur. Hij is altijd boos.

Goov25

Avatar

Hahah oké beetje lomp is het wel. Daar zijn wel slimmere manieren voor. Zeker als je zo rijk bent idd. Wel typisch overdreven Amerikaans natuurlijk om 'm gelijk te haten ;)

meanrat

Avatar

Ik weet het niet hoor. Wij deden onze pup ook in een tas, omdat ze niet wou lopen en ze gewoon klein genoeg was. Ik zie geen extra problemen als je gaat rijden. Immers, in een auto doe je je hond ook geen autogordels om. Althans, de meesten onder ons niet. En als je het mij vraagt maak ik me meer zorgen om de nekken van mijn kinderen als we toch een ongeluk krijgen en de hond stuitert met ruim 20 kg helemaal van achteren naar voren door de auto heen. Ik houd van mijn honden, maar het zijn wel honden.

PRIME

Avatar

- 1 Perez Hilton

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Is dat zoveel erger dan met een hond in een fucking handtas rondlopen? T gaat wat sneller op de motor maar wat mij betreft beide even vernederend voor het beest in kwestie.

Civilian Supreme

Avatar

Hij dacht dat het een kat was......kat in de zak....laat maar.
Ik vind dat er een docu over gemaakt moet worden.

Master Of Films

Avatar

Civilian Supreme "Ik vind dat er een docu over gemaakt moet worden."
Maar dan wel 10 jaar na het overlijden van Bloom, alleen dan pas kan je objectieve docu hiervan maken.

nieuwslaatste nieuws