Gerard Butler's ouderwetse woonwagen gestolen na afbranden huis

Gerard Butler's ouderwetse woonwagen gestolen na afbranden huis

Misschien dan maar een huis op het water?

Het zit Geostorm-acteur Gerard Butler niet mee wat betreft de huizenjacht. Vorig jaar in november moest hij afscheid nemen van zijn woning in Malibu, nadat deze werd verzwolgen door de grootse natuurbrand die de naam Woolsey Fire kreeg. Later besloot hij een woonwagen met een antieke uitstraling aan te schaffen met het idee deze te restaureren. Dat zit er nu ook niet meer in, want de trailer is gestolen.

Roddelwebsite TMZ heeft dat bekendgemaakt. Het zou gaan om een Airstream Silver Sovereign uit 1969. Deze stond geparkeerd op het afgesloten terrein van een onderneming in San Fernando Valley die de woonwagen zou opknappen. Om toegang te krijgen tot het gebied moesten de inbrekers de poort van de ingang verpletteren.

Waardevol omhulsel
Volgens TMZ bezit de Airstream een waarde van zo'n 11.000 dollar. Omdat de woonwagen echter vernieuwd zou worden, moest Butler het huis op wielen leeg houden. Verder zou er niets geroofd zijn. Helaas voor Butler heeft de politie in Los Angeles nog geen idee wie er achter de diefstal zit. Vermoedelijk zijn ze op zoek naar bruikbare videobeelden van de omgeving.

Reactie
Via sociale media heeft de 49-jarige Schot uit 300 nog niets van zich laten horen. Toen zijn woning in vlammen opging wel. Na het plaatsen van een opvallende foto bedankte hij de brandweer met gebruikmaking van Instagram. Butler schreef: "Teruggekeerd naar mijn huis in Malibu na de evacuatie. Een hartverscheurende tijd in Californië. Zoals altijd geïnspireerd door de dapperheid, geestdrift en opoffering van brandweerlieden."

NieuwsFilm

meest populair