Mogelijk komt 'Tron 3' alsnog!

Mogelijk komt 'Tron 3' alsnog!

Producent Justin Springer is nog steeds geïnteresseerd in het project.

Producent Justin Springer heeft nog altijd interesse in een derde Tron-film. Dat heeft hij laten weten tijdens een interview voor zijn nieuwe prent Dumbo. Filmstudio Disney schrapte Tron 3 eerder na het floppen van Tomorrowland (2015).

Als het aan filmproducent Justin Springer ligt, komt er gewoon nog een Tron-film. De productie van Tron 3 ligt officieel al jaren stil, maar achter de schermen wordt er nog steeds naar mogelijkheden gezocht om de franchise nieuw leven in te blazen. "Natuurlijk zou ik graag de mogelijkheid willen krijgen om de derde film te maken, dat lijkt me echt ontzettend leuk", laat Springer onlangs weten in een interview.

Eigentijds
Springer omschrijft Tron als een 'eigentijdse titel'. Binnen de muren van Disney schijnen er ook nog genoeg mensen te zijn die van de franchise houden. "Het is gewoon een kwestie van het vinden van het juiste moment, het juiste script en de juiste mensen binnen de studio die groen licht aan het project willen geven", legt Springer uit. "Zo werkt het altijd binnen deze industrie". Tron 3 is dus niet volledig van de baan!

NieuwsFilm

meest populair