Algemeen

Eerste foto 'Jumanji 3'!

Onze helden zijn weer terug.

door Jim Pedd om 06:40 in Algemeen
Voor het eerst is er een foto onthuld van Jumanji 3. Het beeld laat de hoofdrolspelers weer zien: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Ondanks dat het beeld weinig onthult, biedt het wel een hint voor wat we kunnen verwachten.

Jumanji 3 is het vervolg op Welcome to the Jungle, dat een veel grotere hit bleek dan tot nu toe verwacht werd. Daarop werd het wel heel onwaarschijnlijk dat er niet nog een derde film zou komen, die in april 2018 groen licht kreeg. De opnames gingen afgelopen februari van start en nu is er dus een beeld vrijgegeven.

Plot onbekend
Het is nog niet bekend waar de film precies over zal gaan. Wel biedt de foto die vrijgegeven werd door producent Hiram Garcia een eerste indruk van het plot. We zien namelijk de personages uit het spel, en staan ze op een locatie die we nog kennen van de vorige film. Het lijkt er dus op dat ze terugreizen naar die plek, met onbekende doelen.

Jumanji 3 draait vanaf 19 december 2019 in de bioscoop.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Is dit niet chronolosch het 4de deel?

Monojaxx

Avatar

@SplashySleet20

Hoe zo dat? Heb ik een deel gemist?

Marklar

Avatar

ben benieuwd of deze het niveau weet te halen van de vorige. Vind het iets te snel allemaal gaan, amper een jaar na de eerste is het script al af en opnames begonnen. Hopelijk weten ze te verrassen

Goku32

Avatar

Het ziet er allemaal van het zelfde uit, ga deze overslaan helaas

nieuwslaatste nieuws

meest populair