Celebrity

Leugendetectortest: Geeft Mark Ruffalo wéér details 'Avengers: Endgame' weg?

Here we go again!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 08:21 in Celebrity
Gisterenavond was filmacteur Mark Ruffalo weer te gast in de Amerikaanse talkshow The Tonight Show met Jimmy Fallon. Daar werd hij onderworpen aan een leugendetectortest met vragen over Avengers: Endgame. Hoe groot is de schade dit keer?

Mark Ruffalo (51) staat erom bekend makkelijk zijn mond voorbij te praten en dat levert hem regelmatig problemen op. Woensdagavond was hij te gast bij Jimmy Fallon en daar kreeg hij het Spaans benauwd toen Fallon hem onderwierp aan een leugendetectortest met vragen over zijn rol als Bruce Banners alias de Hulk in het Marvel Cinematic Universe. "Ik wil niet wéér ontslagen worden", grapt Ruffalo wanneer hij aangesloten wordt aan het apparaat.

Spoilers
Fallon hoopt natuurlijk het een en ander te weten te komen over de volgende maand te verschijnen film Avengers: Endgame. Daarom schotelt hij Ruffalo onder meer vragen voor over de mogelijkheid dat de Hulk eigenlijk een Skrull is en over zijn relatie met Black Widow. Ruffalo blijkt niet goed te kunnen liegen, maar het is aannemelijk dat dit fragment gewoon in scène is gezet voor entertainmentdoeleinden.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sander_1107

Avatar

Beetje lullig van Fallon, vooral als hij weet dat Mark Rufallo eigelijk geen spoilers wilt geven
Edit= nvm volgens mij fake

GreenHornet

Avatar

het is nu niet meer leuk

chefry1983

Avatar

Waarom uithoren? Het is toch niet leuk om naar de bios te gaan en al te weten hoe de film vordert en afloopt?

Jeroen76

Avatar

Het is gewoon een grappig bedoelde stunt. In scene gezet. Dient allemaal als reclame voor de film.. Hoewel die film natuurlijk geen reclame nodig heeft.. Wie wil nou niet de final conclusion van al die Marvel films zien? Ik denk dat Endgame een dikke hit gaat worden.

nieuwslaatste nieuws