Celebrity

Leugendetectortest: Geeft Mark Ruffalo wéér details 'Avengers: Endgame' weg?

Here we go again!

door Jeffrey Kouters om 08:21 in Celebrity
Gisterenavond was filmacteur Mark Ruffalo weer te gast in de Amerikaanse talkshow The Tonight Show met Jimmy Fallon. Daar werd hij onderworpen aan een leugendetectortest met vragen over Avengers: Endgame. Hoe groot is de schade dit keer?

Mark Ruffalo (51) staat erom bekend makkelijk zijn mond voorbij te praten en dat levert hem regelmatig problemen op. Woensdagavond was hij te gast bij Jimmy Fallon en daar kreeg hij het Spaans benauwd toen Fallon hem onderwierp aan een leugendetectortest met vragen over zijn rol als Bruce Banners alias de Hulk in het Marvel Cinematic Universe. "Ik wil niet wéér ontslagen worden", grapt Ruffalo wanneer hij aangesloten wordt aan het apparaat.

Spoilers
Fallon hoopt natuurlijk het een en ander te weten te komen over de volgende maand te verschijnen film Avengers: Endgame. Daarom schotelt hij Ruffalo onder meer vragen voor over de mogelijkheid dat de Hulk eigenlijk een Skrull is en over zijn relatie met Black Widow. Ruffalo blijkt niet goed te kunnen liegen, maar het is aannemelijk dat dit fragment gewoon in scène is gezet voor entertainmentdoeleinden.nieuwslaatste nieuws

meest populair