Algemeen

Eerste foto Thanos in 'Avengers: Endgame'! [update]

En meer gave beelden uit de vierde Avengers-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Hieronder zie je een eerste foto van Thanos. In Avengers: Endgame keert de slechterik van Josh Brolin uiteraard terug en waarschijnlijk zien we hem eerst op een onbekende planeet en dan wel in "the garden", naar verluidt de plek waar de slechterik tot rust komt na zijn daden in Avengers: Infinity War.

Als eerste de speciale cover van Empire, de zogenaamde 'Subscriber Cover'. Deze is ontworpen door Vincent McIndoe, overigens niet een persoon die direct aan Marvel verbonden is. Thanos kijkt uit over 'de tuin'.


Via een Spaanse editie van Empire magazine krijgen we een eerste officiële blik op Thanos. Hieronder zie je een cover met daarop de Eternal. Daarna zie je een tweede cover met de zes originele Avengers, met Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man, Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk, Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow, Chris Evans' Steve Rogers / Captain America en Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye. Vanaf 24 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

Update: Hieronder als eerste ook de covers van de Britse versie van Empire, met dezelfde beelden:

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik ben benieuwd welke handlangers hij nu heeft Thanos.

Frietgezicht

Avatar

^ Ook dat houden ze goed geheim.
Ze geven ons een beetje het idee alsof die nu alleen maar in die Garden aan het chillen is en wat zaadjes plant en elke dag kijkt of de tomaten lekker groeien.

GreenHornet

Avatar

Ik had Ronan graag terug gezien.
Misschien kan Thanos hem terug halen via tijd reizen.

Rich Art

Avatar

@Greenhornet: Ronan bewaren ze voor Captain Marvel 2.

Guyon2002

Avatar

@Goku32 als we de lego sets en geruchten kunnen geloven zijn de overgebleven Outriders de handlangers. Ze zijn ontsnapt uit Wakanda en terroriseren nu de grote steden

JMRG

Avatar

Je kan zeggen wat je wilt maar Thanos ziet er toch verdomd echt uit?!

JMRG

Avatar

Je kan zeggen wat je wilt maar Thanos ziet er toch verdomd echt uit?!

Warhasbegun

Avatar

@JMRG ja joh als ik hem nu zou tegenkomen zou het me niet eens op vallen dat het eventueel een film personage zou kunnen zijn

nieuwslaatste nieuws

meest populair