Twee posters 'Once Upon a Time in Hollywood' van Quentin Tarantino

Twee posters 'Once Upon a Time in Hollywood' van Quentin Tarantino

En daar zijn de eerste posters voor #9 van QT!

Tot de trailer er is hieronder de eerste twee posters voor Once Upon a Time in... Hollywood, de negende film van regisseur Quentin Tarantino. Dit keer western of iets vergelijkbaars, maar een film die onder meer ingaat op de ware moord van Sharon Tate. Bekijk hieronder de affiches!

De eerste film van Tarantino sinds het voor niet iedereen toegankelijke The Hateful Eight (2015) speelt zich af in de zomer van 1969. We volgen onder meer de tv-acteur Rick Dalton, een rol van Leonardo DiCaprio. Dalton heeft slechts één succesvolle rol gehad, in de westernserie, en hij kijkt uit naar nieuw succes. Zijn rechterhand en stuntman heet Cliff Booth (Brad Pitt) en ook hij verwacht meer van zijn carrière.

Charles Manson
Maar er is meer. De buurvrouw van Dalton wordt vermoord. Ze blijkt Sharon Tate (Margot Robbie) te zijn. Ze wordt vermoord door de handlangers van de sekteleider Charles Manson, gespeeld door Damon Herriman.

Nog meer bekende namen!
Er zijn ook rollen voor Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, James Marsden, de onlangs overleden Luke Perry en vele andere grote namen.

Op 15 augustus verschijnt Once Upon a Time in Hollywood in de Nederlandse bioscoop. Hieronder affiches voor de personages van Pitt, DiCaprio en Robbie:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair