Algemeen

Twee posters 'Once Upon a Time in Hollywood' van Quentin Tarantino

En daar zijn de eerste posters voor #9 van QT!

door Bram de Groot om 16:42 in Algemeen
Tot de trailer er is hieronder de eerste twee posters voor Once Upon a Time in... Hollywood, de negende film van regisseur Quentin Tarantino. Dit keer western of iets vergelijkbaars, maar een film die onder meer ingaat op de ware moord van Sharon Tate. Bekijk hieronder de affiches!

De eerste film van Tarantino sinds het voor niet iedereen toegankelijke The Hateful Eight (2015) speelt zich af in de zomer van 1969. We volgen onder meer de tv-acteur Rick Dalton, een rol van Leonardo DiCaprio. Dalton heeft slechts één succesvolle rol gehad, in de westernserie, en hij kijkt uit naar nieuw succes. Zijn rechterhand en stuntman heet Cliff Booth (Brad Pitt) en ook hij verwacht meer van zijn carrière.

Charles Manson
Maar er is meer. De buurvrouw van Dalton wordt vermoord. Ze blijkt Sharon Tate (Margot Robbie) te zijn. Ze wordt vermoord door de handlangers van de sekteleider Charles Manson, gespeeld door Damon Herriman.

Nog meer bekende namen!
Er zijn ook rollen voor Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, James Marsden, de onlangs overleden Luke Perry en vele andere grote namen.

Op 15 augustus verschijnt Once Upon a Time in Hollywood in de Nederlandse bioscoop. Hieronder affiches voor de personages van Pitt, DiCaprio en Robbie:

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik kijk toch wel uit naar deze film

Kurtz

Avatar

Hopelijk verschijnt die trailer ook deze week een keertje

Tycho Nestoris

Avatar

Erg lelijke posters. Je zou meer verwachten van een Tarantino-productie. Ik hoop niet dat dit de definitieve posters zijn, want dat zou mij zwaar teleurstellen.

Maac

Avatar

Ontzettend veel zin in deze film, maar deze posters zijn inderdaad walgelijk.

NieuwsFilm

meest populair